Zaznamki

Driver: San Francisco

Alternativna imena: Driver: San Francisco

Game Driver: San Francisco - eden od najbolj razburljivih dirk multiplatformne. Osnovna razlika v realizmu. Boste morali temeljito Brus vozne sposobnosti ter premagovanju kakršnih koli težav poti. Kot razvijalci projektov na znameniti Ubisoft, da bi dvomili kakovost igre je, ni potrebno - to je res kvalitetno in trdno izvede projekt. Ta projekt je logično nadaljevanje priznanega Driver. Na splošno je projekt podoben vseh prejšnjih iger v seriji so, vendar še vedno nekaj velikih novosti ne omenjam nemogoče.

Driver San Francisco vam bo dal priložnost, da se seznanite z nadaljevanjem zgodbe o dveh obupanih voznikov in nepopravljivi sovražniki, John Tanner in Charles Jeriha, ki je še vedno uspelo preživeti po strašnem streljanju v Carigradu. Po tem incidentu so bili fantje še vedno lahko vrnil v rodno Združenih državah Amerike. Zdaj Tanner je patruljirajo po ulicah San Francisca, in Jericho čaka odmeri kazni sodišče. Vendar pa kazenska narava Jericho uspelo pobegniti napad na policijski kombi ga nosi. V poskusu, da bi ustavili runaway Tanner pride v strašni nesreči s tovornjakom. Preživi, ​​vendar pade v komo. No, saj ne želite, da hitro prenesete Driver San Francisco, da osebno preveri verodostojnost teh neverjetnih dogodkov?

Po teh dogodkih je Tanner lahko imenujemo "premik", ki mu daje možnost, da postanejo vsajen v telesih drugih ljudi, če je to potrebno. Zdaj pa se gibljejo od avtomobila do avtomobila, boste lahko uspešno nadaljevala, se zdi, tudi samouničujoče poslanstvo.

Ko si lahko prenesete Driver: San Francisco, boste presenečeni nad grand flote, ki je na voljo za igralce. To je več kot 120 edinstvenih in legendarnih avtomobilov, ki med igro lahko nadgradite v nove višave! In ne tako dolgo nazaj, so se razvijalci obljubili, da razmisli še v Driver: San Francisco ruski stroj, tako da spodbujajo vse ruske navijače projekta.

V okviru tega projekta, si lahko sami poskusite kot voznik vozil v več kot 200 kilometrov drage. V tem primeru, za razliko od prejšnje igre, v nadaljevanju Vozniki se bodo izvajali toliko kot 9 glavnih načinov igre, ki vam omogoča, da bi igro bolj zanimivo.

Za uspešno prenesti igre Driver: San Francisco, boste morali kupiti pre-tipke za dostop. To lahko storite s klikom na povezavo direktno iz glavnega mesta v igri. Za izvajanje misij si lahko zaslužili denar, ki se porabijo za nadgradnjo obstoječega ali novega avtomobila.

Lahko posnamete vaše zapise za posebno DVR, ki je oblikovana v Driver: San Francisco stroj. In zadnjimi dosežki lahko delite s prijatelji na socialnih omrežjih.

Pohitite in si test Driver: San Francisco pc, to je dejansko velik in razburljivo dirko!