Zaznamki

Dragons

Alternativna imena: Dragons

Online igre Dragons - novo brezplačno brskalnik igrače, ki bodo pritegnili vse ljubitelje fantazije. Pridružite se v igri zmajev preprostih in jasnih vsem, da bi se predvaja Dragons, morate uporabiti nobene brskalnik teči igračo in izpolniti standardni obrazec za registracijo samo. Dragons - igrače, ki s polno hitrostjo z uporabo sodobne tehnologije 3D. Zato vmesnik in slika je zelo barvita in kakovostno. Ta razpored Dragons online igre pomaga tudi globlje potopite v fantastičnem svetu bitij požara dihanje.

Še preden zapustijo svojo pošto za registracijo, izberejo vzdevek in dobili geslo, boste pozvani, da izberejo, kateri strani se bodo morali boriti

• Valor - mirno in razumno bojevniki trgovci

• Sadar - asketski bojevniki barbari

Na katero stran, da prenese in kakšna načela so očitno v svetu spletnih iger Dragons morali odločiti pred registracijo.

Igraj spletne Dragons je lahko zgolj kot predstavnik človeške rase. V vsakem od obeh vojskujočih imperijev, obstajata dve glavni naprej proti:

• ljudje

• zmaji

Obstajajo še drugi znaki - predstavniki manjših dirkah - plamen in moon elf, minotony in drugi, vendar pa delujejo le kot zavezniki ali sovražniki.

Dragons - spletno igro s zasvojenost igranja. Po prvi svetovni vojni konfrontacije in sile zla bogov Shaab, levo dveh dirkah, ki hrepenijo medsebojno kri. V veliki razkol - kjer zmaji, skupinsko delo z ljudmi, obravnavala odločilen udarec zla - oblikovane kristale, ki imajo velike magične moči, se imenujejo Dragon solze. Parcela Dragons Online igre je podrobno določeni, vendar zelo backstory sveta morali prebrati Adama, kot intro videti ne.

Dragons ponuja začetniki opraviti uvodne quests, da vsak igralec prejme od svojih mentorjev, odvisno od izbranega imperija - modro ali rdeče Valortsev Sadartsev.

Če se odločite, da igrajo igro na spletu na strani Dragons bojevniki trgovcev, bo lokacija pero vojna akademija Gaeta, če kot poslali več vojakov asketov - to pot v igri Dragons Online začne z Akademijo za vojne Radan.

Za črpanje svojega junaka mora prestati quests in boj pošasti in nasprotnike - kot nič novega, ampak da igrajo igre na spletu Dragons začnete takoj, ko je branilec svojega mentorja.

Prva naloga je poiskati in uničiti izdajalec Marauder mleka. Dokončanje quests in zmagovit bojuje, boste dobili ne le znanje, ampak tudi na ugled točk. V svetu Adan pošasti se lahko prosto giblje, torej za napad na enega izmed njih, boste morali, da ga izberete in potrdite svojo namero z dvojnim klikom. Vsak premagala pošast prinaša izkušnje in nagrado za junaka.

Boj v igri poteka v pol-avtomatskem načinu. Junak lahko opravlja udarcev v treh različnih stojal:

• zaščitna

• napadajo

• čarobna

Si lahko misliš o svojih taktikah v igri Dragons. Igrati in se boriti vredno previdno - združuje stojala, ne pozabite, da lahko vaš nasprotnik spremeniti tudi svoj položaj in uporabo magije.

Dragons - spletna igra s pa temelji na boj proti sistemu. Stavke so izmenično - najprej ti, potem pa - sovražnik. Da bi prišli iz bitke zmagovite, pobespokoytes predujem o orodju. Posebne artefakte, magične amuleti, in celo orožje je možno kupiti v trgovini. Zato ne pozabite, da ne samo črpanje nastavitve znakov, in za spremljanje za strelivo.

Seveda, lahko osvojiti svet Adan s prijatelji - pridružite klanov in raziskati igre zemljevid Dragons so. Matična bo odprl pot do pravljični svet močnih in pogumnih bojevnikov in barvite 3D grafiko. Nobene potrebe ni, da bi posebna prizadevanja, da se počutijo resnično junak svetu Dragons. Sposoben in pripravljen igrati vsak - se prepričajte, da poskusite svojo roko na svetlem svetu zmajev in bojevnikov.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more