Zaznamki

Drakensang spletu Uvesti

Alternativna imena: Drakensang Online

Drakensang Online - je prost brskalnik, ki temelji fantasy igra, kjer je magija in čudeži. To je svet, v katerem veliko nevarnosti in različnimi bitji, kjer temne Sluge, ki so se sprostile človeštva sovražnik najstarejši - zmaj.

Drakensang Online Igra je brezplačna in ne zahteva nobene stranke namestitev v igri. To je združljiv z vsemi priljubljenih brskalnika. Vse, kar potrebujete, da začnete igro, to Matična Drakensang Online: če imate registriran račun na Facebooku, se lahko uporablja kot mizo v igri, le s klikom na banner knobku Facebook, nato pa dal dovoljenje za dostop do samega računa. Če ta račun ne, nato pa naslednje: na domači strani s klikom na gumb "Registracija", da se odpre okno registracijo, v kateri morate polja, da vnesete svoje ime (ime), geslo, e-mail, datum rojstva, bonus kodo in označite soglašate s pogoji in pogoji zaupnosti. S klikom na gumb "Registracija" na tej registraciji v Drakensang Online game over. Nato pojdite na novo stran mesta bodo morali izbrati igro strežnik s seznama in stil igranja (PVE ali PvP). PVE-igralec je pred svetom, in PvP - igralec proti igralcu je. Nato pritisnite "Start Game" in odprli novo stran za ustvarjanje svoj značaj: lahko je Dragon Warrior, Mage krog ali Rangers, on izbere besedo, in rast las. Ji dodelite ime in pritisnite na gumb »Ustvari«. Vse je zdaj mogoče, da začnete svojo prvo nalogo ...

Kot je bilo že omenjeno, Drakensang Online Igra ima trenutno tri razrede: Čarovnika Krog Dragon Warriors in Rangerjev.

Mages Krog - ta razred ljudi visoke inteligence in znanja magije. Jih imajo v lasti esence ognja, ledu in strele, in izboljšajo svojo moč s čarobnimi napadi.

Dragon Warriors - ta razred je neprekosljiv mojster tesnem boju. Hvala, ker so celo bes, da so sposobni uporabiti znanje še posebej učinkovito. Torej, več pa se borijo s sovražnikom, bolj nevarni so.

Stezosledce - člani te skupine so odlični puščice. Bile načrtovane cilj razdalja je, da bi oslabili svoje puščic iz zasede, nato pa ga narežemo na svojem Gužva čudež lokom rezilo.

Igrajte igro igralca bo Drakensang Online, ki potujejo v različnih regijah (območjih) igre. Na tej točki v igri še sedem regij: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill Slifmor, Shorfolk, Tegansuol in Torstrond. Potujete na teh območjih, bo igralec opravljajo različne naloge, ki jih prejme od NPC (non-player znakov), in v procesu ubijanje različne pošasti. Nagrada za uspešno opravili gostje bodo prejeli točk izkušnje in izboljšajo spretnosti. V iskanju misijah poleg izkušenj točk in spretnosti, lahko igralec najdete zelo dragocene predmete, ki so skrite v različnih krajih. Postopoma, z vsako novo stopnjo se bo pojavilo več zahtevnih nalog.

Game Drakensang Online ima na razpolago veliko število pošasti, ki živijo na različnih področjih. Tako igrajo igre na spletu Drakensang ne bo dolgčas, samo ni časa se dolgočasi.

Igra ima vire, kot so zlato, srebro in baker. In tam - Inomanty (ta igra valuta, ki lahko, če je to potrebno, kupi "pravi").

Igraj Drakensang Online lahko govorimo na forumu, ki je na mestu.

Na splošno igro naredi dober vtis. Morda bo video tutorial, ki jih je mogoče ogledati na spletni strani, ki vam pomaga razumeti in ugotoviti, kako igrati Drakensang Online.

Vse, kar zdaj ločuje pustolovski, Drakensang Online registracije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more