Zaznamki

Zmajeva Prophet

Alternativna imena: Zmajeva Prophet

Game Zmajeva Prerok je sistematičen boj, ki ponuja igralcem bolj realistično igranja spopadov.

Zmajeva Prerok vam bo na spletu poslali na kraj, kjer zmaji pohajkovanje po kopnem, morju in leteti po zraku.

Prophet Dragon Igra omogoča igralcem, da se vključijo v boj z različnih zmajev. Ponovno pridobi ta sklep na zemlji od zla Črnega Zmaja, ki je pobegnil iz obrača.

V preroka registracijo zmajevem je, kot sledi:

1. Boste morali najti mesto v igri zmajevem preroka spletu.

.

2 Zgornji del obrazca boste videli gumb, s katerim lahko ustvarite v igri preko Facebook, socialno omrežje.

3. Drug način, da se registrirajo za vas je, da se prijavite na spletni strani.

4. Na spletni strani v prvi vrsti registracijski obrazec vpišite vaš e-poštni naslov.

5. Ponovna aplikacija e-poštni naslov v sosednji celici.

6. Zapišite si geslo za igro. Uporabite to kombinacijo samo v tej igri.

7. Pomislite vzdevek in jo zapišite.

8. Preberite točk, kot je opisano v nadaljevanju oblikah. Če ste zadovoljni z vsem, kar v njih, jih označite tako, da jih kliknete.

9. Press «Igrajte zdaj prost".

Igraj Zmajevo Prophet Ti bodo prek spletnega brskalnika, tako da boste morali odjaviti: povezavo z internetom in na vaš računalnik namestili kateri koli brskalnik.

Preden začnete igrati Zmajevo Prophet igrati, boste morali, da se seznanijo z značilnostmi igre:

1. Zmaji so povsod: v svetu, v obliki, kot zmaj, več kot 300 edinstvenih zmaji gostovali zemljo. Lahko boj, zajem, vlak in vožnja na njih uporabljati in razvijati svoje edinstvene sposobnosti in sposobnosti ter pomaga njegov primer.

.

2 Combat sistem: Zmajeva Prophet uporablja Auto-ciljni in combo sistem, ki bi igralcem bolj realistično igranja spopadov. Ta sistem omogoča igralcem več nadzora s širšo paleto taktičnih možnosti kot tradicionalne MMOs.

3. Lepe razburljivi svet: igralci potovati v razburljivi svet napolnjen z neverjetno natančnimi pokrajine. Skrivnosti, težave in bitja, ki čakajo, da vidite, kako, ko ste začeli igrati.

4. Obsežen sistem za stanovanja: pustite vašo domišljijo in navdušile vaše pričakovanje. Igralci dobijo popoln nadzor za izgradnjo in razvoj svoje mesto edinstvena v mestu in na koncu imperija.

5. Frontier sistem: Guild voditelji veselijo! S tem gradbeno obsežen sistem, igralci imajo priložnost za vzpostavitev njihov končni kraljestvo. Prizadevanje za svoje državljane in svojo imperij, boste razvili v igri.

Zmajeva Prophet Online - je igra domišljije, ki je osvojil veliko ljudi. Pridružite eno od njih in dobi skupaj z njimi zabavno igro Dragon preroka.

Prophet of the Dragon vam bo prinesla številne izkušnje, ki jih boste doživeli v času prehoda v igri. Prijavite se in ne ostanejo na dosežkih svojih ciljev!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more