Zaznamki

Zmajev prstan

Alternativna imena: Zmajev prstan
Igra

krasen Zmajev prstan.

Igra Ring Dragon bo privlačen vsem ljubiteljem multiplayer-vloge v brskalniku. Zgodba se vrti okoli kraljestva, imenovanega Andimor. Toda prstan je bil uničen, med civilisti Andimora se je začel prepir, ustaljeno sovraštvo v srcih vseh živih bitij. Sosed je napadel soseda in njegov brat je bil pripravljen ubiti svojega brata. Zlo v obrazu Gospoda čistega je začelo krvavo vojno. Samo velik drzni mož, ki je sposoben zbrati ostalo v srcih dobrega, in s svojo pomočjo premagati temne sile. Heroji v njem izgledajo kot hollywoodska zvezda, oblačila lahko spremenijo videz lika in pošasti so grozne in zahrbtne.

Dlya poskusiti premagati sile zla in postati legendarni junak v igri Ring Dragon registracija je treba. Če ga želite prenesti, lahko hitro. To storite tako, da izpolnite obrazec, sestavljen iz samo treh točk e-poštnega naslova, gesla in vzdevka ali uporabite račun ene od družabnih omrežij.

Značilnosti Zmajev prstan.

Nachinaya igrajo igre Dragon Ring, bodo morali izbrati specializacijo znak, so standardni bojevnik, tekmovalec in čarovnik. Izkušeni igralci vedo razliko v teh razredih. Bojevnik je močan v blizu in dobro zaščiten, tekmovalec je bolj primeren za boj na dolgih razdaljah, čarovniški arzenal pa je poln različnih urokov, vključno z zdravljenjem.

Opredelivshis z znakom in mu daje ime, lahko greš na izlet na neverjetno lep kraj, izgubljen v ogromnem virtualnem svetu.

Na skupnem junaku padajo številni testi, bo moral izdelati lastno orožje in oblačila, to je mogoče storiti v boju, dokončati naloge ali razvijalce, jih dnevno posodabljajo. Vstop v boj s šefom bo verjetno dobil dobro orožje in opremo. Bitke lahko izberete, primerne za začetnike, borbe s sovražniki, ki jih nadzoruje umetna inteligenca, zato je lažje zaslužiti izkušnje.

Kazhdy je zmagal v bitki junak, prinaša izkušnje, igralci bodo lahko trenirali svojega lika tako, da razvijejo eno ali več veščin. Črpajo lahko ne samo vaš značaj, ampak tudi spremljajoče znake, hišne ljubljenčke in živali živali.

V Ring Dragon igra sama ni tako zanimiva kot združevanje z drugimi igralci. Ceh lahko razvije sposobnosti, ki niso na voljo same.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more