Zaznamki

Dragon Pals

Alternativna imena: Dragon Pals

Game Dragon Pals je brskalnik temelji online igra, ki je bila ustanovljena v slogu fantazija. Ta igra je zasnovan v žanr anime, kjer bodo vaši hišni ljubljenčki bodo zmaji. Igra Dragon Pals boste naleteli na edinstveno in nepričakovano igranja, in tukaj boste videli razvrstitve se razred meri po spolu.

Tuji jezik (angleščina) so predstavljeni v registraciji Dragon Pals. Da bi ustvarili to igro, morate vnesti naslednje podatke o sebi:

1) Njegov e-poštni naslov ali ime.

2) Napiši svoje geslo.

Lahko se prijavite tudi preko Facebooka .

Bo igranje igre Dragon Pals ste se učili svoje hišne ljubljenčke - zmaje. Lahko izboljšate svoje sposobnosti. Morda celo nekaj zmaji, ki jih lahko uporabite ob istem času, če je to potrebno.

Igra Dragon prijatelji igrati, morate osredotočiti ne le na ostrenje bitko, ampak tudi vi boste poskrbeli za svojega ljubljenčka. Da bi to naredili morate ustvariti svoj zelenjavni vrt in pridelavo hrane na njej po svojih čudovitih ljubljenčkov.

V brskalniku igri Dragon Pals spletu, obstajajo trije razredi:

1. Tekmovalci - so eksplozivna sila so znani _29_ [] za črpanje ogromno škodo v bitki. Ti so najbolje uporabljati za Škoda na dolgi rok.

. 2 Warriors - imajo močne srcem , da bi od njih najbolj Krepak zagovornikov. Čeprav njihove napade zmerna vzdržijo največ višino škode.

3. Magee - so mojstri elementi Lastna dve stranki obrambe in uporaba škoda. So najbolj uravnoteženo iz vseh treh razredov in so zmogljive zdravilci [_7_ ].

Vsak razred ima svoj edinstven nabor znanj. Te veščine so sestavljene iz treh različnih vrst kazalnikov: napad, podporo in talent. Spretnosti, kot so napadi in podpore bi se lahko sestavijo v spretnost bar, ki se uporabljajo v bitki talentov in deluje kot pasivne veščine.

Igralci imajo dve različni vrsti sposobnosti in ki se lahko uporablja do tri spretnosti v baru spretnost v vsakem trenutku. Samo en glavni spretnosti napad se lahko uporabljajo v vročem boju, lahko pa uporabite tudi čim več kombinacij, kot želite.

V igri Dragon Pals je sistem alkimije, ki se uporablja za pretvorbo zlato ametist. Višjo raven odličnosti Alchemy, več bi lahko igralec zbere ametist. Ni omejitve, koliko lahko igralec preoblikuje in imajo priložnost, da bi dobili desetkrat več. VIP igralci imajo priložnost, da brez predelavo, in lahko dobite tudi Alchemy pakete.

Ukrotiti zmaja in vsi tekmovalci bo težko za vas.

Boj v areni in imeti pogum za boj za nagrade. Izboljšajte svoje sposobnosti in utrla pot do zakladov, ki vas bodo nagrajeni za svoje trdo delo.

Izberite razred in se boriti z vsem pogumom.

Vpis v igri Dragon Pals brezplačno in ste nastavili ni verjetno in zanimive dogodivščine iz igre zase in za svoje male prijatelje.