Zaznamki

Dragon Nest

Alternativna imena: Dragon Nest

Game Dragon Nest - mešanica MMORPG in arcade slasher, fantastično igro odjemalec z južnokorejskim studio Eyedentity igre razvita. Glavna prednost Dragon Nest spletu - najnovejši sistem za gašenje, ki niso cilj. Bitke tukaj so hitro in dinamično, in zmaga v njih odvisna od sposobnosti igralca. PVE in PVP dobro premišljena. Sorta povsem odpravlja dolgočasja. Ti bodo vključeni v ciklu neverjetnih dogodivščin! Pridružite se boj z zombiji, zgrabi ključne točke, ki sodelujejo v vojnah med ekipami. Če ste utrujeni od teh burne dogodke, sodelujejo, na primer, kmetijstvo ali ribolov.

Če želite razširiti svoje dejavnosti v fantazijskem svetu, moramo Dragon Nest registracijo. Morali prenesti igro. Na strani za registracijo, vpišite e-poštni naslov, kot tudi vzdevek za forum. Po ustvarjanju akakunta downloader lahko prenesete igro. Vsi uspešno opravili, nato pa online igre Dragon Nest delovala brezhibno zahteva te minimalne sistemske zahteve:

- OS Vista SP2 (32/64bit) / Windows 7 (32/64bit);

- Procesor 12,

- Video NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870; [_2_ ]

- Zvok Direct x 6. 0;

- 1. 5 GB RAM in 1. 5GB prostora na trdem disku;

- Internet 56k modem.

Dragon Nest play začeti z oblikovanjem znakov. Ste prišli do imena, izberite pričesko, obrazne poteze, oblačila in obutev. Prav tako morate odločiti, kateri razred bo pripadal. Dragon Nest naseljujejo Archer čarovnici kleriki in vojakov. Lokostrelci - ljubek, hiter in okreten ustvarjanje uspešne v bližnji in daljni napadov. Vendar pa niso obstojne, imajo šibko obrambe. Čarovnica - mojstri gibala napad, da lahko en urok bojne ducate sovražnikov. So sposobni nadzorovati dejanja nasprotnikov in vplivajo na potek bitke. Once Upon a čarovnic so imeli priložnost, da postane najboljši med najboljšimi, ampak je prišel težke čase in je moral boriti s pošastmi, zaslužijo to sobo. Kleriki - presenetljivo najzvestejših bojevniki plemenitega rodu. Lahko odvrnilo pošasti in povzročijo usodne glavnik. Imajo zdravilni čudež. Jih hranili le sposobnost do izključitve. Warriors - pogumni strokovnjaki združili šok in proizvodnjo močnih napadov. Shine v zunanjem delu, ampak problem je, da je gibala razrede jih preprosto ne more pustiti sami.

Igraj igre Dragon Nest na spletu potrebujejo, pri čemer uporabljajo razpoložljivo opremo. Bistvo je, da so različni predstavniki razredov na voljo njihovo orožje in uniforme. Za tekmovalce - to je kratek, dolgi lok, samostrel. Za čarovnice - Grimoire krogla lutka. Za kleriki - mace verige palico. In za vojake - meč, sekiro, kladivo. Poleg zgoraj v igri Dragon Nest, obstajajo različne nakit in napitkov, ki so koristne v pravem trenutku. Vaše orožje in oklep je mogoče izboljšati. Stvari je mogoče okrepiti, da se jim dodatne lastnosti, ki so resnično smrtonosna. Prav tako lahko ustvarite predmete. To bo pomagalo kovači. So sposobni ustvariti mojstrovine.

Dragon Nest na spletu - to je skrivnostni svet Altera, ki kljub divja polemik in vplivom temnih sil, je precej Cubby. Tukaj boste obiskali zasneženimi gorami, cvetenje na ravninah, v zapuščenih ruševinah, gozdove, napolnjene s skrivnostmi v mirnem vasi in v parku, ki je v bistvu - vožnja. Če želite shraniti to lep svet od strašnih zmajev, bodo igralci poiskati in uničiti zlo protistrup.

Igraj Dragon Nest lahko sam ali skupaj s svojimi zvestimi prijatelji. Tukaj je, da se odloči, kako bo bolj udobno. Treba je omeniti, da se lahko skupina boj pošasti cele polke, in ena ni na rami.

Opravite osnovno stran in dnevni gostje in pridobili izkušnje. Narediti te podvigi v igri ustvariti vse pogoje! Za izvajanje najtežjih nalog lahko dobite naslov. Ta napis poleg imena lika, lahko zaradi značilnosti, ki dvigne.

Za črpanje značaj, dovolj za vsaj eno uro na dan, da si v igri. Karkoli se zgodi, ne izklopite skladbo! Dokončanje vseh ravneh in postal pravi heroj!