Zaznamki

Dragonica

Alternativna imena: Dragonica

Game Dragonica Online - brezplačna igra vlog, ki je med drugim iger ponuja obilo humorja in parodija filmov in knjig.

Da bi lahko prenesete in igrati online igre Dragonica, morate imeti naslednje sistemske zahteve:

Minimum:

• Operacijski sistem: Windows Vista / XP

• Procesor: Pentium 4 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 +

• Trdi disk: 2GB

• Pomnilnik: 512 MB

• Grafična kartica: GeForce Fx5200 ali Radeon 9600 SE

• Klima: DSL / Cable

Za začetek igranje igre Dragonica na spletu, morajo biti registrirani. Registracija Dragonica je naslednji:

1. Vpišite svoj e-mail.

.

2 Nato vpišite svoje uporabniško ime.

3. Pridi gor z geslom.

4. Izberi tla.

5. Se strinjam s sporazumom o uporabniku in kliknite na okno "Play".

6. Ko je registracija več Dragonica, se bo samodejno zažene prenos igre. Po končani namestitvi za vstop v igro s svojim uporabniško ime in geslo, ki med registracijo.

Dragonica Online igre - to je prijetno zabavo.

Igraj Dragonica neverjetno zanimiv in realističen. Vsi modeli in kulise na svetu, na katerem boste Travel v 3D. Nasičenih in svetle barve ustvarjajo občutek, da ste na strani lepo ilustrirano knjigo pravljic.

Enkrat, čarovnica imenovan Faris odločila zmaja s svojimi uroki in zadrževalne verige. Sprostitev zlobni zmaj, si je pridobila božanski status. Morate premagati vojsko in Elga Faris - osvobojeni zmaja, ki je šel skozi veliko razburljivih dogodivščin.

Dragonica Online Igra ima štiri razrede:

• Warrior - Knight, Paladin, Gladiator, Spartan

• Archer - Archer, Hunter, Ranger, Sniper

• Mage - Servant Priest, Archmage, Wizard

• Thief - Jester, Harlequin, Assassin, Ninja

Hvala za dober obleko Warriors lahko breme sebi. Warriors so usposobljeni v takih znanj, kot so: ". Ples z mečem" udarca, Razbija udarec, udarec s kladivom, metanje v zrak in ponovno zaženite tako imenovano

Strelci - masters of gibala napad. Prav tako super streljanje spretnosti, ki jih določi past, upravljanje živali, in prav tako znan po številnih drugih talentov. Tekmovalci, ki imajo takšne sposobnosti: Moonwalk, močan strel, ki je namenjen posnetka, zračne obrambe.

Mages uporabo magične uroke, napadajo nasprotnike. Magee njegovi uroki lahko povzročijo škodo na več sovražnikov naenkrat. Poleg tega je v njihovi moči, za izboljšanje sposobnosti sodelavcev in zaveznikov vpliva na državo. Magee izboljšati naslednja znanja in spretnosti: počasno celjenje, mana dotok - krepijo čarobno napad, kombinacija zraka in rušilec - električni šok.

Tatovi imajo sposobnost, da enostavno Dodge napadov in premikanje hitro. Ti povzročijo kritične hits tudi sposobni dvigniti moralo sodelavcev. Spretnosti, značilne za Thief: tossing, klimatska bes, silovit udarec in raketni napad.

Dragonica Online igra polna dogodivščin. Na ravni 45. vaš lik prvič za srečanje z Green Forest ječo. Ker napadi Evil Lumberjack Poda Bernauna, ki živi na Pine Hills plemena Mika zamujena, ko Green Forest popolnoma podrejen postala temno magijo. Archer Zangoru podrobneje razložiti, kaj opravilo, ki ga bo opravil.

Ti je všeč, da igrajo Dragonica, saj sem na vsakem koraku vas pričakujemo nove dogodivščine. Ob 52. ravni bo vaš lik srečal Shaman Mutishey začaran in očarala zmaja Riviusom. Ko značaja in zmaj šaman zmaga, bo prejel del oklep sklopov in druga oblačila, in zaslužil novih naročil, in pridobiti nove dosežke.

Za zmag in opravljanje Quest zadolžitve spletno igro Dragonica zagotavlja nagraditi vaš lik v obliki izkušenj točk. Doseže naslednjo stopnjo, se je lahko naučite novih in izboljšanje obstoječih sposobnosti. Nadaljnje usposabljanje - bojevnika v Vitez Knight Paladin in tako itd - Pojavi se po dvajsetem in štirideseti ravni.

Dragonica na spletu - neverjetno duhovit igralni svet. Čas, porabljen na tej igri, letenje veliko zabave. Pridružite se v igri Dragonica vas čaka!