Zaznamki

Dragona

Alternativna imena: Dragona na spletu, Dragon Online

Dragona Online - fantastično brezplačno večigralsko igro vlog z izvirno zgodbo in lepih sodobno grafiko. Uporabniki bodo lahko pridružili junaki-Dragoni, ki imajo sposobnost, da se povežete z dušo zmaja. Tako Dragonnes preoblikovati v obliki močnih spopadov, zaradi katerih je kontemplacija ena grozljiva. Ti bojevniki so poklicani, da boj proti silam zla Vrhovni Dzhurtanom. Zaščiti svet pred nezaželenimi vdori - da je njihov končni cilj. Zagon Dragona igre na spletu, boste postali eden izmed bitij, ki lahko čutijo divjosti krute kri v žilah. Boste ljubezen - to je poskusiti!

Dragona Online registracija vas bo stranka razburljivih dogodivščin. Morda ne boste mogli razviti v času igranja, opravljajo veliko razburljivo quests, boj proti sovražila sovražnikov, poiskati zaveznike in pri vseh teh lokacijah, da uživajo edinstveno obliko in prijeten zvok. Pridružite se v igri Dragona Online traja zelo malo časa. Vnesite e-poštni naslov, ustvarite geslo in ga znova vnesite v naslednjo vrstico, in nato nadaljujte, da izpolnite dodatna polja (ime, izvoljen za dve vprašanji in odgovori). Imejte v mislih, da je dejstvo, da se odpre račun, se strinjate s pogoji projekta.

Pred igranja, morate prebrati seznam priporočenih sistemskih zahtevah. Če želite igrati Dragona Online boste potrebovali računalnik z naslednjo konfiguracijo: Operacijski sistem Windows XP / / 7 Vista, procesor Pentium Dual Core ali višjo grafično kartico Radeon HD 3650 / Geforce 8600 GT ; 20 [ _3_] GB prostora na disku in 2 GB RAM. Če ti parametri je vse v redu, lahko potopite v čarobnem vzdušju virtualnega vesolja.

Ti se prevažajo v svet, ki ga sestavlja več celinah, in sicer Bartan, Nazallan, Souhayr Valley Dragon Pampus. Na vsakem od njih MMORPG shranili gor igre presenečenj za igralce in da bo vaše potovanje res nepozabno. Boste dobili obe barvite lokacijah in mračne, temne prostore. Takšna raznolikost omogoča igranja ni dolgočasna in nepredvidljiva.

Game Dragon Online ponaša poudarjajo kot transformacijo. Zaradi preoblikovanja ste popolnoma spremenite svoj videz. Ta posebna spretnost pomaga kupiti dodatne povečati moč magične in fizikalne lastnosti. Vendar se morate vedno zavedati, da potrebuje moč jedra, je posebna energija. Ta energija se polnijo s iztrebljanja pošasti. Preobrazba je popolna in delna. V delna sprememba je le en del vašega telesa. Dragon v mirujočem stanju vsakega od vas, in ga zbudi vaša najboljša najboljše!

Hkrati čarobne dežele živijo predstavniki štirih dirkah. Vsako pleme ima dva razreda. Oglejmo si jih podrobneje. Torej ljudje (razredi: Strelec, sniper) - neverjetno Swingers, ki vedo, kako veliko načinov za nadomestilo za njihove pomanjkljivosti. In čeprav niso fizično dovolj močan, in precej šibka v magijo, in so praviloma kratke življenjske ljudje so srečni. Jih uporabljajo težka oklep, in še hvala za zavezništvo s Škrati imajo dostop do najnovejše tehnologije. Poleg človeškega uma živahne in pronicljivo, in te prednosti ne bodo vzeli! Druga dirka - kalijevih (razredi: varuhi in ubijalci), je precej drugačen od človeka. Ta dirka je upravičeno šteje za najmočnejši, zaradi dirke v svoji žilah teče kri modrega zmaja. Kalijev moč odvrnila, da mnogi ne poskusite jesti z njimi. Tretja dirka - Eldin (razredi: ranger in Vrač), ki so sami zakoniti dediči era čarovniki Dragons razmisli. V zvezi z uporabo magic, v tem primeru nimajo enake. In Eldin dolgoživost in zasluženo velja za najlepši dirka. In zadnja dirka - katchi (razredi: Shaman in Scout), ki jih je prizadela svetovne vojne in želja, da se vrnejo v življenje bivališče nekdanji veličini. Člani rase ponosni, ostro v boju, namenska. Kot lahko vidite, vse različnih ras in vsaka privlačna na svoj način.

Game Dragona Online omogoča ne le, da razkrije skrivnosti otoka Bartan, ampak tudi ustvariti svojo zgodbo. Takšne priložnosti bo tudi najbolj zahteven uporabnik navdušil. Ja, igra svetu, hkrati lepe in kruto. Vendar je ta kombinacija ne omogoča, da izgubijo zanimanje za projekt. Prepričajte se, da prednosti v igri na lastne izkušnje in vam ostane prijetna izkušnja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more