Zaznamki

Drakonske Wars

Alternativna imena: Drakonske Wars

Game Draconian Wars [_2_ ] - ena izmed najbolj priljubljenih zbirateljske igre s kartami na spletu. To je taktična igra, ki se prenaša v dobi zmajev. Igralci lahko deluje kot močan vodja vojsko zmajev ali človekovih čete čim prej zmagati gibno Hiperboreji. Veliko pro igre s kartami upravičeno štejejo DraconianWarsonlineодной od najtežje. Zemlja Hiperboreja antičnih pripadalo Dragons, ampak je šel na kopno tehnokrati, ki trdijo, da je, ko je bila zemlja v njihovi lasti. Nadzor nad deželo -, ki bo prinesla zmago na eni izmed vojakov.

V Draconian Wars brez [ _3_] lahko igra kdorkoli. Ne tako dolgo nazaj, igra je postala na voljo na Desura , kjer stane 2,5 $. , Da se igrajo na spletu Draconian Wars [_1_ ] registriranih potrebno. Za registracijo morate sledite povezavi « Prijava ali Registracija ", ki se nahaja na desni strani zaslona.

1. Preden odprete prijavnico v zgornjem področju, ki « Ime "morate navesti svoje ime.

. 2 Naslednja vrstica « ime » opeklina vaš igralni vzdevek ( prepričajte, da imate nekaj idej).

3. V « E-pošta » morali navesti svoje resnično življenje elektronski nabiralnik.

4. Naslednji dve vrstici je treba navesti geslo za vstop v igro in jo potrdite s podvajanjem (na področjih " [ _6_] Geslo "in" Preverite geslo ", v tem zaporedju).

5. Vse pozicije, označene z zvezdico so obvezna, zato polje « Reddit [_2_ ] " s koda ", brez zvezdico, ga lahko pustite prazno.

6. Prenos obvezno tick stavek « I imajo [ _6_] preberi in se strinjam ... », da se strinjate s pravili in soglasje uporabnika. V primeru, da vaš nesloglasiya registracija je končana in vam ne more igrati igre na spletu Draconian Vojne .

7. Ob koncu dokončanje prijavnico za potrditev svoje "humanost", tako, da izpolnite polje « Vrsta [_3_ ] dve besedilo »CAPTCHA ki jih sistem zagotavlja.

8. Vse napolni? Kliknite « Naslednja ».

Zdaj, ko je registracija zaključena, lahko začnete z igro!

Vse v igri, obstajajo štiri glavne vrste kartic.

1. Earth ( enot ), ki vključujejo zemlja in zrak postaj. Vsaka parcela je značilna moč, oklep in bojnih veščin.

. 2 Orožju. Te kartice vam pristati svoje čete v bitki.

3. Magic. Ti zemljevidi zagotavlja možnost uporabe v bojne uroke in čare za izboljšanje zgradbe, vojska, da se odličnost v boju.

4. Motnja. To je neprijetno za vaš nasprotnik kartice, ki omogočajo, da uporabljajo različne trike, čarobne uroke in zaklinjanja, da bi prekinil načrte sovražnika.

V Draconian Wars igrajo [ _3_] bo zanimivo za vse. Kot večina iger s kartami, saj zajame od prve minute in ohranja napetost vseh akterjev do zadnjih minut bitke. V tej igri boste lahko, da bi nove prijatelje z igralci iz vsega sveta in vaditi spretnost bitko. Ta zahtevna igra ne bo pustila ravnodušnega kdorkoli. Pohiti, da se prijavite in preizkusite svojo srečo v bitki!