Zaznamki

Dorfromantik

Alternativna imena:

Dorfromantik je igra, ki jo je težko pripisati enemu žanru. V različnih stopnjah lahko to mojstrovino štejemo za simulator gradnje mesta, kmetijo ali celo strategijo. A po mojem mnenju je najbližji žanr uganka ali uganka. Razvijalci so v tem primeru študenti iz Berlina, kar še enkrat dokazuje, da znajo tudi majhne ekipe prijetno presenetiti.

Grafika v igri je risanka, vse je videti zelo lepo in mirno. Je kot interaktivna družabna igra. Glasba je prijetna in umirjena.

Vaša naloga v tej igri je zgraditi slikovito območje iz šesterokotnih drobcev.

Združiti morate različne fragmente v pravilnem vrstnem redu.

  • Mesta
  • Polja
  • Mlini
  • Rezervoarji
  • Gozdovi
  • Prometna infrastruktura

Ustvarimo cel svet z naselji, gozdovi, polji in rezervoarji.

Poleg ustvarjanja zelo lepe pokrajine obstajajo tako imenovane naloge. Zgradite mesto iz določenega števila parcel ali druge vrste terena. Za dokončanje takšnih nalog dobimo dodatne segmente uganke. Igra se nadaljuje, dokler segmenti niso končani. Z rastjo sveta bodo takšne naloge vedno težje. Pravzaprav je pred vami uganka, ki je lahko neskončna ali skoraj neskončna, če razumete ritem igre.

Toda tudi če izgubite, ni razloga za razburjenost, lahko postavite rekord za pridobljene točke. Poleg tega lahko vedno začnete znova. In vsakič bo ustvarjena pokrajina videti drugače.

Ves ta svet ni prazen. Živali in ptice živijo v gozdovih, čolni plujejo po rezervoarjih, ljudje živijo v hišah, vlaki vozijo po železnici in mlini meljejo žito.

To je opis običajnega načina igre, vendar ni edini tukaj.

V igri je več načinov.

  1. Hitro - osvojite več točk v 75 potezah
  2. Težko - s težjimi nalogami in redkejšimi padci ploščic, ki jih potrebujete
  3. Mesečno - cilji in naloge v tem načinu se spreminjajo vsak mesec

Poleg že razpoložljivih možnosti razvijalci igro redno posodabljajo z novimi funkcijami. Med sezonskimi prazniki se spremeni tudi zasnova igre in na voljo so posebni sezonski dogodki.

Med igranjem lahko preprosto opravite naloge, lahko pa se tudi potrudite in vse uredite čim lepše.

Če ste uživali v igranju Dorfromantika in dobili neverjetno pokrajino, vendar se je naloga končala, se ne morete ustaviti, ampak nadaljujte naprej v umetniškem načinu, da razvijete svet, ki ste ga ustvarili.

To je mogoče igrati neskončno. Še posebej po razgibanem dnevu kot počitek in čustvena sprostitev. Absolutno ni prostora za negativna čustva. Ni pogosto tekem, v katerih tudi poraz sploh ne razburi.

Upam, da bodo avtorji še naprej razvijali svoj projekt z dodajanjem novih funkcij. Želim si, da bi bilo več takšnih vsebin.

Dorfromantika žal ni mogoče brezplačno prenesti na PC. Toda to odlično igro lahko poceni kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Namestite igro in začnite ustvarjati svoj edinstveni svet takoj zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more