Zaznamki

Doomday: Last Survivors

Alternativna imena:

Doomsday: Last Survivors je igra za mobilne platforme, ki združuje več različnih žanrov, vendar je večinoma strategija v realnem času. Grafika je zelo kakovostna in bolj podobna računalniškim igram kot mobilnim igram. Glasovna igra in glasba sta dobro narejeni in pomagata ustvariti vzdušje v igri.

Tu moraš voditi skupino preživelih zombi apokalipse.

  • Zgradite, razširite in prilagodite svoje skrivališče
  • Nadzirajte bitke v realnem času s pravimi taktikami
  • Zgradite obrambo, da zombijem in agresivnim sosedom preprečite uničenje vašega tabora
  • Raziščite meglene pokrajine in mestne ulice za vire

To je majhen seznam tega, kar boste počeli med igro.

Igra združuje več žanrov. Prav zaradi tega se ne boste nikoli naveličali igranja Doomsday: Last Survivors, saj se tukaj nenehno soočate z različnimi vrstami dejavnosti.

Raziščite svet okoli sebe, da dopolnite svojo ekipo z novimi izkušenimi borci. Večja in močnejša kot je ekipa pod vašim vodstvom, dlje lahko napredujete med izvidovanjem območja.

Če želite ljudem zagotoviti hrano, orožje in opremo, boste morali nenehno širiti, dopolnjevati in izboljševati bazo in zgradbe v njej. To bo zahtevalo vire, od katerih jih je nekatere mogoče pridobiti le v zunanjem svetu. Tako je v igri vse medsebojno povezano in za razvoj družbe, ki je zaupana vašemu vodstvu, se boste morali igro lotiti celovito. Če želite doseči uspeh, ne morete biti omejeni na eno vrsto dejavnosti.

Bojni sistem ni zapleten, brez težav lahko ugotovite, kaj storiti.

Med napadi na sovražne baze boste morali neposredno voditi majhno ekipo. Kdo bo vstopil v ekipo, se odločite pred izpadom. S seboj lahko pripeljete ljudi, ki imajo najbolj primerna znanja za nalogo, ki je pred vami.

Poskusite razdeliti pridobljeno in izboljšano orožje tako, da bodo imeli najmočnejši preživeli najmočnejše orožje in opremo. S slabim orožjem bo še tako močan borec praktično neuporaben.

Vašo bazo pogosto napadejo zombiji in sovražne tolpe roparjev. Obramba poteka v načinu Tower Defense. Postavite svoje ljudi na prava mesta in zlahka bodo odbili napade številčno premočenih sovražnikov.

Za redno obiskovanje igre boste prejeli nagrade za vstop. Te nagrade so enostavne dnevne in dragocenejše tedensko. Poskusi, da ne zamudiš nobenega dneva. Poleg tega igra ne zahteva, da v njej preživite veliko časa, dovolj je, da pogledate vsaj pet minut, če enega od dni nimate veliko časa.

Za praznike in različne dogodke, vključno s športom, vas razvijalci poskušajo razveseliti z ekskluzivno vsebino in tekmovanji.

Trgovina v igri vam omogoča nakup virov, okraskov in uporabnih predmetov za pravi denar ali valuto igre.

Brezplačen prenos igre

Doomsday: Last Survivors za Android lahko sledite povezavi na strani.

Namestite igro zdaj, skupina preživelih iz apokalipse resnično potrebuje vašo pomoč!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more