Zaznamki

DK Online

Alternativna imena: DK Online

Game DK Online - multiplayer igra vlog, je fantastično. Njeni ustvarjalci, korejsko podjetje Aeria igre, ti je dal bajen svet igre. Seveda tu ni brez bitk in osvajanj ključavnice. Vse, kar temelji na pravljici, je razkritje, ki vam ga predstavil na mestu. Igra poteka v igri DK Online na spletu.

Na začetku igre, za dobro igro, vas priporočljivo, da se preveri skladnost računalnika kot navadno povprečje sistemske zahteve:

· Povprečni v računalniku;

· Povezava z internetom;

· Tipkovnice;

· Mouse.

Tukaj se zdaj zavzema, da ustvarite svoj račun, boste morali izdati v igri. Registracija DK Online ne bo veliko časa in povzroča težave. Najpomembneje, svetuje, preverite podatke, ki jih

1. Obiščite uradno spletno stran igre Dragon Knights Online;

. 2 Pojdi na - igra brezplačno beta različico;

3. Lahko odločite za registracijo prek družabnega omrežja Facebook,

4. Če se boste odločili, da nadaljujejo z registracijo tukaj, kliknite na spletu, kjer sem vprašal, če imate račun,

5. Navedite vaš veljaven e-poštni naslov,

6. Za izbiro mesec, dan in leto vašega rojstva;

7. Vpišite kodo v določenem oknu, ki je navedena zraven;

8. Tap - play.

Zahteva, da igrajo v beta različici, odpremljeno. Počakajte, da vam ni treba dolgo.

Ko pride čas, da DK online igranje, morate izbrati junaka. Sestava vsakem razredu in rasi, ko vstopijo. Na čigavi strani si boste vzeli. Ustvarjalci, igre DK, ste dodeljeni za štiri dirke: Lycan, Elf, človekove in Felynx. In ti štirje razredi:

  • Čarovnica;
  • Warrior;
  • Paladin;
  • Shadowmage.

Čarovnica - realni revolucionarji, ki posedujejo čare starodavnih zmajev. Z agility povzročile opustošenje na nasprotnike, ki jim daje močan vpliv na njihovo magijo. Drži sovražnike na daljavo.
Warrior - imajo pomembno vlogo v bojih. Strong na frontnih črtah, boj do bridkega konca. Najmočnejši bojevnik blizu.

Paladin - sveti borci v bližini bitke, so varuhi luči, verjamejo v boginjo dion. Boj z mečem in ščitom. Povzročijo veliko škodo na belo magijo. Imajo dober oklep.
Shadowmage - imajo čarobno, vendar to ni zmaj, in njegova posebnost. Boljše bojev na velikih razdaljah.

Pri izbiri dirko seznanil, da ne ustrezajo vsem razredom, kar pomeni, da pri izbiri dirko, ste lahko le v nekaterih razredih.

Ustvarite svoj grad, ki ga bo branil iz strašnih pošasti vsej igranja. Če nenadoma ne živijo v bitki, grad preide v posest druge frakcije. In boj za vaše gradu se je nadaljevala naslednji teden. Pošasti ubiti, ni veliko. Izkušnje dajo skoraj nič, za umor par ducat mobs.

Igrajte igro na spletu DK Online precej zabavno. Ta igra je uspelo privabiti visoko kakovost grafike, enostaven za uporabo, in je raj za ljubitelje lepih fantastičnih podob škrati in volkodlaki. Dobrodošli igralci iz različnih starostnih kategorij.

Dragon Knights Online Igra vas čaka !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more