Zaznamki

dino Storm

Alternativna imena:

Dino Storm na spletu - brezplačno brskalnik temelji multiplayer igre o dinozavrih. Creator spektakularne akcije je družba Splitscreen Studios. Kaj je tako zanimivo nam pripravili razvijalci? Preden vam zdi, privlačno fotografiranje v 3D s prosto živečimi živalmi in tava po soseski kavboji obremenjevati dinozavrov. Lahko ponosno sedel na enem od dinozavrov in ravnanje z lasersko pištolo, ki ščitijo pred sovražniki. Potovanja Dinovillyu obljublja, da bo zanimivo. Se odpravljate na ekspedicijo, morate biti dobro pripravljeni, saj lahko nevarnost ležijo v počakajte na vsakem koraku. Boste obiskali različne kraje, se naučijo veliko kanjoni. Na poti je srečal Bandit klane, s katerimi se borijo shlestnutsya. Tako boste zaslužili fantastično ugled med prebivalci na svetu. Tudi pohodništvo vam bo prinesla več razburljivih dogodivščin narazen in dobiček. V okolju, je vedno mogoče dobiti dragocene stvari. Najdeno plen lahko bodisi sami uporabljati kot je bilo predvideno, ali prodati po vrnitvi v mesto in postali še bogatejši. Kopičijo zlato, naredi feat in poskusite, da zaslužijo priznanje in kdaj pride tvoj najboljši uro! Možno je, da sčasoma boste postali šerif v mestu in si na vse vaše sanje!

Začetek igranja omogočajo registracijo Dino Storm. Ko je končal, ste odpelje pisane lokacijah igre. Mimogrede, registracijski postopek je zelo preprost. Morate vnesti na posebnih področjih e-pošte in geslom. Nato se s pogoji uporabe in kliknite "Registracija". Ustvarite račun na uradni spletni igri ali vstopiti vanj skozi razpoložljivih socialnih omrežjih (Facebook, VKontakte, mail ru, sošolci, twitter). Začnite igrati Dino Storm je lahko kdorkoli. Sistemske zahteve so nizki, zato so primerni za igranja celo računalnike s povprečnimi parametri. Zato pohitite, da se pridružijo!

Torej, igra Dino Storm vam omogoča, da raste svoj zmaja in ga upravljati. To je tisto, kar vam je ljubše prvi. Ampak postopoma boste odprli vabljiv možnosti. Ker v bližini Dinovillya se mnogi rudniki zlata bo prišel čas, ko boste čutili moč, da prevzame eno izmed njih. Zamislite si, koliko more privoščiti, pridobivanje Gold sami! Toda medtem ko to ni mogoče, in lahko storite banalnih ropi. Mimogrede, ko se bogati sami bi morali biti pozorna tatovi. Prav tako boste lahko koristen sprehod, med katerim je vse v redu. In boste imeli vse možnosti, da se branijo sporno gradnjo in sčasoma postal lastnik postavitelnogo tabor kopičijo bogastvo plus uživajo velik ugled. Karkoli si že naredil, začenši Dino Storm igro, lahko to storite z vašimi prijatelji. Ustvarite klan in vse skupaj pozabijo osamljenosti. Verjamejo, skupaj, ne le zanimiva, ampak tudi bolj zanesljiv. No, kako je mogoče, da ne rečem, da bi morali prizadevati, da bi kariero. Seveda, če nimate ambicij, met tak podvig, in uživaj življenje prazgodovinskih bitij. Ampak, če ideja je, da plezati čez druge akterje vas privlači, si prizadevajo pridobiti večjo prepoznavnost in poskusite teči za šerifa. Kdo ve, morda dobili srečo? Visoko mesto prinaša določene privilegije. Gre za to!

In, seveda, moramo povedati nekaj besed o dinozavrih. Med njimi so mesojedci in rastlinojedci. Vsak dinozaver je edinstven, ampak postaja lastnik katerega koli izmed njih, bo spremljal parametre, kot so sposobnost preživetja, moči in vzdržljivosti. Smo seznam vrst dinozavrov, ki so na voljo za krotil. Ta Tyrannosaurus, Tsentrozavr, Brachiosaurus, Karnotavr, Tselofiz, Pahitsefalozavrid in Parazaurolof. Voziti Eden od njih - edinstveno zdravljenje! In še presenečenje, povečali možnosti za dinozavra z vsadki dovoljena. Na primer, zakaj ne uporabljajo vitalnost vsadek, moč, agilnost, vzdržljivost, ali kakšno drugo?

Lahko začnete Dino Storm igra na spletu brezplačno zdaj doživeti vznemirjenje. Igra je res večplasten, raznoliko, dinamično in zasvojenost. In da bi preverila to, boste morali obiskati ta svet iger! Prijetne izkušnje!