Zaznamki

Diablo 2

Alternativna imena: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 Igra je nadaljevanje prvega dela igre Diablo. Ta igra je zasnovan v slogu delovanja.

Na začetku igre morate izbrati Howl znakovnih razredov, od katerih je vsaka označena s svojimi sposobnostmi in lastnostmi. Skozi igro boste morali, da razvijejo svoj značaj, da bi povečali njegovo učinkovitost. Glavni cilj igre je uničiti pošast imenovano Diablo. Ko ga uničiti, boste imeli priložnost igrati na bolj kompleksne ravni.

Prenos Diablo 2 lahko iz uradne spletne igre ali s fan strani. Prav tako lahko igra Diablo 2 brezplačno prenesete preko torrent datoteke.

Lahko se registrirate brezplačno v Diablo 2. Za registracijo na spletu, morate določiti:

1) svoje ime in spol.

2) E-mail naslov in datum rojstva.

Diablo 2 Znaki so razdeljeni v sedem razredov. Igraj Diablo 2 lahko uporabite enega od likov:

1) Amazon - ima magično moč, ve uroke. Ko raven zdravja povečuje hitreje kot mana. Njene roke - IT Spears, pikado, loki in puščice.

2) Nekromant - je znak, da je Nekromantija. To mu daje možnost, da pokličete na mrtvi: okostnjake in golems. Prav tako je mogoče uporabiti prekletstvo, ki lahko oslabi nasprotnike. Imajo visok nivo energije in spretnost, pa so na nizki ravni - vitalnost in moč. Mann povečuje veliko hitreje kot zdravje.

3) Barbarian - je znak, da se uporablja za boj proti bitko joka. Bil je močna le v zunanjem delu. Zato je najbolje spopasti z dvema orožja na enkrat. Barbarian lahko uniči sovražnike in uporabljajo svoje super-jumping. Energija je šibka, vendar pa moč in vitalnost so na visoki ravni. Zdravstveno varstvo raste precej hitreje kot število mana.

4) Paladin - je znak, da ima Aure. V svojem da vključuje zaščitno in žaljivo avro. Njeni orožje so močni udarci. Palladin imajo malo energije, ampak moč in vitalnost nasprotno. Zdravje in zdrob dejansko raste enako.

5) čarovnica - je lik, ki ima elemente. Bila je predmet: strele, požar in mraz. Zelo velika moč pri čarovnica energije in okretnost. Vendar finih delcev so na nizki ravni. Mana ga dvakrat od števila zdravja.

6) Assassin - je zelo zapleten lik. To lahko povzroči njegovi senci in nastavitev pasti s svojimi uroki. Zdravstveno varstvo raste precej hitreje kot število mana.

7) Druid - je univerzalni značaj. Na njegov ukaz so živali in ptic. On lahko spremenijo v zveri. Poleg njega ob upoštevanju dveh elementov: ogenj in mraz. Zdrob raste veliko hitreje kot zdravje.

In tako, da začnete igrati, morate najprej Diablo 2 igra client download, nato pa ga namestite. In potem bo igra Diablo 2 vam veliko nepozabnih občutkov, ki jih lahko delite s prijatelji.

Game Diablo II - samo za resnične, pogumnih igralcev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more