Zaznamki

Diablo Immortal

Alternativna imena: Diablo Immortal

Večni boj angelov in demonov za smrtni svet se nadaljuje

Pred nekaj leti je bila objavljena mobilna igra

Diablo Immortal. In končno smo čakali na to. Izid igre je potekal v začetku poletja 2022 in že številni igralci po vsem svetu so se lahko potopili v novo zgodovino Diabla. Pri razvoju ni sodeloval le Blizzard Entertainment, ampak tudi kitajski igralni velikan NetEase. Dogodki se odvijajo med drugim in tretjim delom igre. Svet raztrga večna vojna med dobrim in zlim. Pred vašimi očmi pisana mesta in mesta napadajo umazanija in mrtvi. Za začetek boja boste morali zbrati vso svojo voljo v pest.

Glavni lik v Diablo Immortal je lahko:

  • Barbarian je hud bojevnik, ki brani deželo svojih prednikov. Sprošča hudobne napade blizu horde demonov. Melee, fizična škoda.
  • Čarovnik je odpadniški čarovnik, ki svoje sovražnike veže in uničuje z močnimi kombinacijami urokov. Razdaljna, magična škoda.
  • Nekromant je gospodar življenja in smrti, ki uničuje sovražnike z napadi okostja in temnimi uroki. Prikličite bitja, magična škoda.
  • Menih je pobožen borilni vešč. Omogoča bližnje napade z božansko močjo in kliče nebesa, naj zaščitijo sebe in svoje zaveznike. Melee, fizična škoda.
  • Lovec na demone - Neusmiljeni maščevalec, ki napada demone s puščicami in eksplozivi, uporablja tudi mehanske naprave. Nenehno se premikajte, da ostanete izven dosega. Daljne, fizične poškodbe.
  • Crusader je odločen zagovornik vere v težke oklepnike. Zadržuje sovražnikove napade s svetlobno magijo in udari demone z gorečim ognjem. Melee, hibridna škoda.

Vsak od likov v Diablo Immortal ima svoje prednosti in slabosti. Če ste že igrali podobne igre vlog, vam ne bo težko izbrati junaka za svoj slog igranja. Za vse začetnike pa vam svetujemo, da izberete barbara - on je najlažje obvladljiv in precej močan.

Diablo Immortal Features

Igra ima tako glavno kampanjo z zgodbo kot stranske naloge. Če jih mimo, boste prejeli izkušnje, zlato, dele opreme (odpadne kovine), nadgradnje za ječe in dragocene artefakte. Poleg akcije so pomemben sestavni del igre tudi ječe (ječe ali razpoke, kot jih tudi imenujejo igralci). So različnih vrst, glavna sta Starodavni portal in Pozabljeni stolp. Solo ali v skupini. V skupini boste prejeli več točk izkušenj, zlata in ostankov. Upoštevajte, da imate možnost izboljšati kakovost in količino prejetih artiklov z okrepitvijo portala z emblemi. Kmetovanje brez buffs vam ne bo prineslo naključnih legendarnih draguljev, run in svetlečih žerjavic. Z ojačanjem - ravno nasprotno. Uporabiti grbe ali ne - odgovor je očiten.

Kako do emblemov v Diablo Immortal? Obstaja več načinov:

  1. kupite s pravim denarjem, če ne želite porabiti časa za pridobivanje tega v igri;
  2. prejmi grb za vsakodnevno prijavo v igro;
  3. zamenjajte embleme za valuto v igri, pridobljeno z dosežki.

Kot vidite, se razvijalci niso potrudili in so se zelo potrudili, da bi dobili te grbe tudi za opravljanje nalog. Konec koncev, ko boste napredovali skozi igro, bo dosežkov vedno manj. Valuta bo redkejša in dražja, pridobivanje redkega grba bo še težje. In morate priznati, da vstopiti v igro enkrat na dan za prejem enega grba ni nič. Zaradi tega so mnogi igralci Diablo Immortal poimenovali igro s plačilom za zmago. Ker ne morete dobiti vložkov brez emblemov, ne morete dobiti močnih bonusov brez kamnov, brez bonusov pa ne morete dvigniti ravni in izgubite zanimanje za igranje.

V vsakem primeru je odvisno od vas, ali Prenesite Diablo Immortal brezplačno ali ne. Vsekakor je vredno poskusiti, saj je to nova zgodba iz vašega najljubšega vesolja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more