Zaznamki

Usoda 2

Alternativna imena: Usoda 2

Usoda 2: človeštvo je v nevarnosti.

Tri ameriške družbe (Bungie, High Moon Studios in Vicarious Visions) si prizadevajo, da bi bila Destiny 2 popolno nadaljevanje prvega dela. Projekt je predstavljen v ravnini sci-fi žanra, v katerem je odlično urejen multiplayer strelec vodilne osebe. Platforme, na katerih bo na voljo Destiny 2:

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PK za Windows
Glavna tema, ki prežema igralni izdelek, je vrnitev izgubljenih položajev. Ta koncept je precej obsežen in vključuje moč, orožje, lastnino in podobno. d. Avtorji računalniških zgodb radi človeštvo postavijo na rob izumrtja in ga prisilijo, da išče pot iz zadnje sile. V tej situaciji takoj postane jasno, da je boj nenadoma, krut in dolg. Kar se dogaja, je igralca pripeljalo v daljno prihodnost, ko so tehnologije podobne in dosegle pomembne višine, vendar so postale tudi vzrok smrti.

Preživeti za vsako ceno.

Prenesi Destiny 2 lahko jeseni 2017, in tisti, ki uspejo vnaprej naročiti, bodo prejeli dodatne elemente igre, vsebino, dostop do razširitev kot bonuse. No, zdaj se lahko vsakdo seznani z značilnostmi igre, začenši z zapletom. Ljudje so že zdavnaj obvladali prostor, saj so poleg koristi dobili tudi nove težave. Izkazalo se je, da ni nič manj sovražnikov kot na Zemlji, med katerimi je Goulova vojska znana po svoji posebni krutosti. Nikoli ni izgubila, ampak morda je to njena šibkost, ker je preveč prepričana vase. Rdeči Legion napada in uničuje svetove, zdaj pa je njegov objekt postal zadnje mesto, kjer je še vedno ostalo ljudi. Varuhi, ki so ga branili, so izgubili edinstvene sile, ki so jim omogočile, da obdržijo uro. Zdaj so ljudje izgubili svoje zadnje upanje na zaščito in so prisiljeni zapustiti mesto, bežati.

Ampak vedno obstajajo pogumne duše, ki ne želijo trpeti z agresorjem. Pripravljeni so na upor, zbiranje čim več moči. Začnite z igro Destiny 2. \ t Potrebno je pozvati ostanke sil, raztresenih po vsem sončnem sistemu, da bi jih združili z Goulom in njegovo legijo. Samo z uporabo vseh virov in tudi z učenjem za skupno delovanje, bo mogoče vrniti svojo hišo in vse, kar je bilo odvzeto. Če želite to narediti, boste imeli veliko izbiro orožja, in razvijalci so upoštevali zahteve igralcev, in preklican niz naključnih lastnosti. Če je trajalo nekaj dni in tednov, da bi izboljšali svojo učinkovitost, se lahko zdaj osredotočite na izpolnjevanje poslanstva, vedoč, da vas pištola ne bo razočarala.

Med kraji, ki jih je treba obiskati:

  • Nessus Planet of the World. Na njem lahko najdete prave zaklade. Njeni prebivalci so svoje prebivališče spremenili v svet avtomobilov, ki se nahajajo znotraj in na površini.
  • Jo satelit Jupitra. Zanimajo ga ljudje in stroji s planeta Nessus, zato ga je treba zaščititi pred invazijo Legije, ki išče tukaj nov vir moči za prihodnja osvajanja.
  • Titan prekrit z Saturnom. Iz globin se tu in tam skrivajo dokazi o človeški rasi. Samo majhne vasi in konstrukcijske barže so še vedno na površini. Vendar pa pod njimi v temni vodi hodi nekaj groznega.
  • Mesto zadnje naselje ljudi na Zemlji. Zgrajena je pod Wandererjem, ki ga hrani s svojo energijo in služi kot zaščita pred sovražnikom.

V usoda 2 v obrazu "Avangarda" boste našli mogočnega zaveznika, ki ga vodi trio varuhov, ki vojski zagotavlja opremo. Njihov vodja Cade 6, ki se je odločil, da bo postal potepuh, zdaj pa se sprehaja po puščavi. Ko se mu pridružite, čakate na nevarne dogodivščine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more