Zaznamki

demon Slayer

Alternativna imena: Demon Sleer, Demon Slayer, Dragon Slayer

Game Demon Slayer je pristojen RPG igro. Spada v mega-ogromnega ATLUS "megami Tensei družino igre, vendar je več kot dostojno, to ni klon igre Dragon Quest. Vi nadzirate svoj lik v igri Demon Slayer rešiti svet od pošasti in podobno. Med iskanjem, boste morali, da poberem nekaj zaveznikov in kot bi lahko pričakovali od igre megami Tensei, ne boste mogli zaposliti poljubno število pošasti Demon Slayer spletu , da backup za vaša skupina.

Pred predvajanjem Demon Slayer, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB. Pridružite se v igri Demon Slayer ne bo veliko časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite možnost "play";

. 2 Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

3. Vnesite varno geslo,

5. Izberite "Enter" in registracija Demon Slayer je konec.

Če ste ljubitelj RPG, ni dvoma, da vam bo všeč igro Demon Slayer. Vaša naloga je, da reši svet v povezavi z iskanjem kup pošasti, mesta, oprema, itd itd

Big plus veliko megami Tensei igre so zbrali funkcije za pošasti. Ne samo, da ste sposobni združiti z bogovi in ​​demonov iz skoraj vse religije v zgodovini našega planeta Demon Slayer spletu , vendar imate resnično spodbudo, da bi prepričala in podkupovanje jim, da vam pomaga win - to je edini način za preživetje. Bodite SMT: Nocturne, na primer, kjer je vaš lik se bori sam. Ne da bi dobili pošastne zaveznike, boste hitro zapravili svojo moč v igri Demon Slayer. Tu pa ne bo veliko časa, in kmalu boste dobili nekaj zaveznikov za druge. Monsters več novosti, kot nuja, ni nujno, da uporabite njihovo pomoč, da storiti ničesar v igri Demon Slayer spletu .

Če ne boste nenehno privabljajo nove pošasti in jih združiti, da bi stvari bolje, da to ni res igra megami Tensei. Boste morali iti v mesto, da nadgradite svojo opremo, nato pa v ječo, da bi ubil vse, kar je tam. To je preprosta in učinkovita formula, toda za to boste potrebovali nekaj taktike v igri Demon Slayer.

Demon Assassin razlikuje RPG igranja Demon Slayer spletu , je zelo podobna [_3_ ] Dragon Quest . Ne vidite svoje like v bitki, samo posledice svojih napadov. Posebnost te igre je sposobnost, da Demon Slayer "pogajati" s svojimi sovražniki, in ne boj z njimi. Odvisno od ravni in ravni svojih sovražnikov, lahko jim le ti napadejo, ali lahko postavim nejasne Da in ne. Če jih boste pravilno odgovorili, se bodo pridružili svojo ekipo.

Na primer, če ste se borili Spider, lahko izberete "pogovor" s svojo ekipo. Spider vas bo najprej vprašal, če želim, da se vam pridružijo v Demon Slayer spletu . Na podlagi tega, on vas bo vprašal, če bi bilo to res spoštujem, če ste razumeli svojo bolečino, in tako In če je vaš odgovor sprejemljiva za njim, potem pa ti bom pridružil. Obstaja meja določena na svojo ekipo v Demon Slayer spletu , vendar lahko vnesete v bistvu veliko pošasti, kot bi si želeli.

Boš igral Demon Slayer in videli, da se bo bitka dokaj preprosta, povezana z napadi, uroke, zaščito, predmetov in celo možnost avtomatičnega bitki za pospešitev procesa. Demon Slayer igra narave poravnavo tako enostavno, čeprav lahko prilagodite vaš lik opravljati fizične napade, ki temeljijo na magijo.

Ena zabavna stvar, ki jo lahko naredite z pobirajo pošasti - je, da jih združiti skupaj, da tvorijo menda močnejše pošasti. To ustvarja novo raven globina igre Demon Slayer, za katerega je značilna preprostost, enostavnost namestitve in igranja.