Zaznamki

Dead Rising 2

Alternativna imena: Dead Rising 2

Game Dead Rising 2 je neverjetno, multi-platformo igro. To je nadaljevanje prvega dela igre.

Moraš se potopite v svet topliškega mesta, ki je nastala pred napadi zombijev. Ta bitja so bili okuženi z virusom grozno.

Download Dead Rising 2 lahko iz uradne spletne strani v igri le, če imate poln osemnajst let.

Dead Rising 2 igra download pc ne morejo ljudi, ki so mladoletni.

Imate edinstveno priložnost videti pred igro o igri Dead Rising 2 video posnetkov. Vsi videi razkrila, da si glavne značilnosti igre: Črke, sovražnikov, edinstveno orožje in potekata misijah.

V igri Dead Rising 2 boš igral, spoznavanje zanimive in nenavadne znake

1. Chuck Greene je protagonist v igri. Nekoč je bil prvak v dirkanju. Da bi rešil svojo hčer pred njo, da postane zombi, oče sprejme ponudbo za sodelovanje v brutalni igri. Mora se zdravilo, ki je zelo drago. Hčerka pred smrtjo ugriznil mamo.

.

2 Katie Green je hči Chuck. Ona je najbližja oseba z njim. Kljub temu, da je bila ugriznil zombi, Kathy vodil najbolj običajno življenje.

3. Stacey Forsythe je Chuck dekle. Bila je članica "GPZ". To dekle je bil prvi, ki verjamejo, Chuck, ko ga je napadel z obtožbami. Ona je imela afero s Chuckom. Odvisno od določenih dogodkih bo odvisna preživi na koncu igre ali ne.

4. Tyrone King je glavni antagonist igre. On in njegovi zlobni ljudje opremljene kruto invazijo zombijev. Ta je obtožen Chuck Greene. Tee Kay tako da vsakdo želel oropati kazino v mestu, nato pa pobegnil. Umre v rokah Chuck, nato pa pade na stadionu v strašnem zombija.

Ali vas čaka v igri Dead Rising 2zhestokie nasprotniki

1. Zombiji so večino nasprotnikov v igri. So bile okužene z virusom. Ta bitja napad v krdelo. Zombies hit in želijo, da ugriz roke svojega nasprotnika. Njihovo število je neverjetno velika.

.

2 Plinski zombijev - so bitja, ki se pojavljajo v igri, začenši s posebnim poslanstvom. So zelo hitro. Vsi mehurčki telo in rdeče oči. Ti zombiji so zelo močne in povzročijo veliko škodo.

3. Marauders so preživele ropajo trgovine, igralnice in drugo mesto. V bitki, uporabite različne vrste orožja: mount, razpršila.

4. Plačanci so ljudje Tee Kay, ki opravlja svoje grozne naročila. Nosili so maske in zaščitne obleke.

5. Ljudje Korporacije so bitja, ki jih najdemo v jami. Ščitijo rezervoar s plinom. Ti ljudje nosijo maske na svojih čeladah glave in oklep, ki jih nosijo. Napadli so s pištolami. So zelo podobni plačanci, tako da se ne šteje zelo nevarna.

V igri Dead Rising 2 orožja vsak znak. Vsi liki uporabljajo svoje edinstvene orožje: od običajnih vsakdanjih predmetov zaključna strojev.

Svetovna Dead Rising 2 zanimivo in nenavadno. Samo tu lahko našli številne nasprotnike, ogromne količine orožja in več.