Zaznamki

Dead Island: riptide

Alternativna imena: Dead Island: riptide

Game Dead Island: riptide je neverjetno računalniške igre. Ta igra je zasnovan v slogu delovanja. Igra Dead Island: riptide šteje za uspešno nadaljevanje prvega dela igre.

Prenos Dead Island: riptide lahko z uradne strani igre. Prenos igre Dead Island: Lahko riptide samo za odrasle uporabnike. Če želite to narediti, morate določiti datum njegovega rojstva.

Igraj Dead Island: ti riptide z enakimi pravili kot v prvi različici igre. Moraš se boriti za svoje življenje. Boste potovanje okoli sveta igre, ki je bil prežet z pošasti. Zombijev bodo čakali na vas na različnih zornih kotov.

Imate enkratno priložnost v igri Dead Island: riptide igrati lik, ki je bil si v prvi igri. Za to boste morali prenesti Dead Island: riptide vašo igro stranko.

Tudi v igri Dead Island: riptide pc nov lik, ki bo imel na blizu spretnosti.

Pred igri, boste videli o igri Dead Island: riptide video. V tem videu boste izvedeli različne žetonov v igri, zlasti na področju nadzora znakov in še veliko več.

V igri Dead Island: riptide je več vrst orožja:

1. Gužva orožje: bodala, noži, meči.

.

2 Gibala Weapon: mine, granate.

To je standardna orožje. Vendar pa lahko boj zombija in materialov pri roki. Nekatere od orožja, ki jih lahko spremenite. Da bi to naredili morate zbrati posebne materiale in našli recepte.

Po tem lahko poveča škodo s svojim orožjem.

V igri Dead Island: riptide pc se boste srečali s petimi znaki. Vsi liki so močni le na svojem področju.

Lahko črpa svoj lik na več načinov:

1. Survival - v smeri, kar potrebujete, da igrajo za preživetje proti zombija. Raven svoje zdravje in vzdržljivost postane občutno višja kot na začetku igre.

. 2 Fight - tukaj boste morali, da se izkaže resničnega bojevnika, ki se boji ničesar. Boj poveča vašo kritične stavko.

3. Rage - v to smer in moč vaših napad je močno povečal. Ste postali skoraj nepremagljivi.

Game Dead Island: riptide bo prosim igralcem realne dogodke. Vse utripov bo prikazan na telesu sovražnika, kri, bo tekla reka in vodnjak. Vaši nasprotniki bo padla dol in palice, ki jih kršijo, bodo leteli na koščke.

Posebni gostje tukaj, vam ni treba čakati. Številni gostje v igri Dead Island: riptide preprosto zapiše ali prostovoljna. Več gostje v igri so zelo preprosta in vam ne bo veliko truda pri izvajanju. Vendar pa nekateri misij v igri zelo razburljivo.

Multiplayer igre Dead Island: riptide se šteje za veliko bolj zanimivo za enega igralca. V igri za več igralcev lahko igra do štiri osebe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more