Zaznamki

Dead Island

Alternativna imena: Dead Island

Game Dead Island je razburljivo računalniške igre, v kateri ukrepi potekajo v prvi osebi. Ta igra je zasnovan v slogu Survival horror, ki uporablja igranje vlog elementov strelec.

Prenos Dead Island si lahko z uradne strani igre. Prenos igre Dead otok, morda samo za odrasle uporabnike, tj je tisti, ki imajo polno osemnajst let.

Imate edinstveno priložnost videti igro Dead Island video. Spletna stran vsebuje veliko število videov o igri. V njih boste lahko izvedeli veliko koristnih informacij: igranja, službena potovanja, orožja, znake in nasprotnike.

Igraj Dead Island boste seznanjeni z vsemi znaki:

1. Xian Mei je zaposlen v sili "Royal Palm". To je izredno inteligenten in odličen športnik. Ko je prišla na otok, bi morali biti odgovorni za številne misije. Mei Xiang hitro in brutalno bori proti zombija hladno orožje.

.

2 Sam B je praktično nekdanji zvezda show-poslovanje. Nekoč je bil to rap zvezda. Zdaj je odšel v letovišče za izvedbo skladbe, ki bi dobro rešil svojo kariero. Ubije pošasti premrzlo jekla.

3. Logan Carter je enkrat realno zvezdo ameriškega nogometa. Na koncu je njegova uspešna kariera končala. En primer svojega življenja končati svojo kariero. Imel je velik vpliv na njegovo življenje. Logan se potopi v veliki depresiji. On je super odbijalec pomočjo metalcev orožje.

4. Pärn je nekdanji častnik oddelka policije v Sydneyju. Njena kariera se je končala, ko se je odločila, da zaščiti svojo hčerko pred njegovo uradno enako. Je hotel posiliti svojo hčer, ona pa ga je ustrelil. Po tem incidentu, je postala najela telesni stražar. Po vsem svetu, da ščiti ljudi. Na visoki ravni, da imajo različne vrste orožja, predvsem strelnega orožja.

V igri Dead Island orožje razdelimo na več vrst:

1. Gužva orožje: nabrušen in topi.

.

2 Izboljšana orožje - orožje za nekatere dosežke.

3. Improvizirane orožje - to bombe, mine in druga eksplozivna gradbena mehanizacija.

Vsako orožje lahko zlomi, izrabi in ga je mogoče popraviti.

V igri Dead Island računalniku Spoznali boste veliko število nasprotnikov:

1. Lenuhi so klasični Undead. To samo po sebi je zelo počasen in neroden. Imajo nizko zdravje. Potepuhi izpolnjevati, kot je predstavljena tako ženske kot moški v obraz.

.

2 Okuženih - so agresivni in hitro. Imajo manj zdravi kot običajne zombije, ampak hitreje bije, je zelo težko za napad. Predstavljeni so v obliki ženske in moške. Imeti orožja, ampak slab metan.

3. Nasilneži so mišični zombiji dvignila dva metra. To povzroča veliko škodo, čeprav zelo počasi. Jih je mogoče najti povsod in so zelo odporni na poškodbe.

4. Samomor - je zlo zombija, katerih telo je bilo mehurčki. Oni bolje, da ne napadajo od blizu.

5. Ovni so masivna zombi, ki so oblečeni v veliki kostum. So zelo odporni na poškodbe. Šibka točka so glavo.

Dead Island igra, ki vam bo predstavil drugim nasprotnikom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more