Zaznamki

DC Universe Online

Alternativna imena: DC Universe Online

DC Universe igre - najbolj priljubljena igra z napeto zgodbo in veliko različnih najbolj zanimive načine. Ideja za MMORPG družba Sony Online Entertainment je naučil priljubljenega stripa. To pomeni, da akterji, ki tukaj izpolnjeni vsi že dolgo znano. Morda ne boste mogli premagati kot junaki ali supervillains. To je tipičen boj med dobrim in zlim. In na katero stran izbrati - poslušati svoje srce in določite sami. Če ni to večni spopad, prebivalci na svetu pravljice toiled za brezdelje. Ampak DC Universe Online vas pričakuje neverjetno veliko zanimivih gostje, vročih spopadov med pravimi igralci, brezvestni nezaželeno tleh , ki vsak zdaj in potem boste morali dati v mestu, in sicer neusmiljeno uničeni. Prav tako imate vedno slediti razvoju lika skrbi za dostojno orožje, razvija različne mirne dejavnosti, naučiti čarobne in borilne veščine. Dinamičen razvoj te pogoltnejo v svojem vrtincu! Kliče DC Universe Online prosimo, da zadovoljstvo njihovih uporabnikov.

DC Universe Online registracija vas bo popeljalo v barvit svet. Ustvariti morate račun, ki ga izpolnite naslednja polja: ime igralca, potrditev gesla e-poštni naslov, datum rojstva, država. Prav tako mora ta odgovoriti na vprašanje, kje ste prvič slišali o igri. Nato postavite kljukico, ki želite, da bi lahko sledili vse novice in se strinjajo s pravili igre. DC Universe registracija je končana po klikom na ustrezen gumb.

Za igranje igre DC Universe Morate biti prepričani, da vaš računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve, potrebne za igranje. Ta konfiguracija bo primeren

- Operacijski sistem Windows XP/Vista/7;

- CPU ciklov Intel Pentium 4 @ 3. 0 GHz / AMD Athlon 64 3200 +,

- Card nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800;

- Video RAM 256 Mb,

- DirectX združljiva zvočna kartica;

- 30 GB prostega prostora na trdem disku;

- RAM 1 GB.

Kako v igro, mora začetnik sprejeti več sklepov. Ne moreš izbrati stranko, za katero ste boj, vendar velesilami za trajno uporabo, ki je sčasoma jih je treba izboljšati. Game DC Universe Online ponudbe magic, pripomočke, nadzor ogenj, led, narava ali razlog. Beseda za vas! Smer, ki vam je najbolj všeč in bo odgovoren za splošne taktike, ki se uporabljajo v procesu, ki poteka igranja. Potem boste morali določiti, kako bi radi, da se premaknete. Obstajajo tri možnosti. Ta klasični letenje, hitro teče, akrobacije.

Obstaja tudi delitev na razrede. Krmilniki, zdravilci, cisterne, DPS - to je štiri razrede, ki mu lahko sodijo. Vendar le DPS je na voljo vsakomur, ki želi postati. Drugi razredi imajo določene omejitve. Torej, na primer, rezervoarji, ventilatorji so lahko ogenj ali led.

Ne skrbite, da ne bo sposoben razumeti ključne točke DC Universe na spletu. Izkušeni trenerji so pripravljeni, da pridejo na vašo pomoč. Tu je Joker, in Bettman in Superman in Lex Luthor in drugi pomočniki, ki daje dragocene nasvete. Postal učenec enega od njih, da bi razumeli zakone preživetje v nemirnem svetu.

Glede orožja na tekmi je zelo impresivno. Na voljo so dvoruchnye, in z eno roko teme in puške, in noži, in pentlje. To je le nekaj preprostih primerov. Dejstvo je, izbira je zelo trdna, in imate priložnost, da preizkusite številne smrtonosne Izumi.

Cela Brbljarija začela zato, ker so temne sile se odločili, da pridobijo moč in zasežejo zemljo. Vendar z velikim negodovanjem pripeljala do svetlobe, ki je izbruhnil brutalno vojno, ki je prav tako zakasnitvijo. Znano, kdo, kdo zmaga, ampak vsakdo je pripravljen boriti do smrti. In če lahko DC Universe igrajo brez predajo ali naj vztrajajo do zadnjega?

Začnete misije usposabljanja. Je to, da se znajdete v nezavesti na vesoljski postaji. Ko je prišel k zavesti, se zavedaš, da ste morali priti ven od tu. Vendar je vaša pot do svobode zapletena spopade s pošastmi. Ste na poveljnika go tehnike požaru in bulldozing svojo pot iz vile bitja. Po končani test, ki ga prepeljejo v mesta Gotham naseljujejo superpersonazhami. Odvisno od frakcije vam pripada more iti na policijsko postajo ali nočni klub.

Kateri slog je najbolj primerna za vas, da igrajo DC Universe - spet izbira je vaša. Če niste zelo družaben, sam način je točno tisto, kar potrebujete. Če ste Žedneti komunikacijo in prijazno okolje, pridružili ligi. V tem primeru bodo vsi dosežki biti dosledni. Ne pozabite, ne obyazalovka ne! You are free, da naredi svojo priročno!

Kdorkoli že si, da imate nekatere značilnosti, ki zahtevajo črpanja. Обратитевниманиенаследующийсписокпунктов: Zdravje, moč, bi, Precision, obrambo, žilavost, Dominance, Obnova, vitalizacije, Critical Napad Chance in Škoda, Critical Healing možnost in Effect Stealth Ocena. Višja kot je vaša raven, in 30 v svoji igri, več možnosti. Spretnosti se postopoma izboljšuje, s časovno pridobivanje visoko.

Vas bo očaral igro iz prvih korakih! Dragi pustolovci, boste zagotovo zadovoljni! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more