Zaznamki

DayZ Samostojna

Alternativna imena: DayZ Samostojna

DayZ Samostojna spletu - fantastično igro multiplayer postapokalipsticheskoy teme stil strelec. Projekt je bil ustanovljen kot amaterski Dinnom Hall Poleg igre ArmA 2 . Vendar pa na koncu smo dobili povsem samostojno igro motor z Real Virtuality 3 . Dejanska Igra je zelo realistična. Vas bo prijetno presenečeni nad kakovostjo grafike in dinamiko, ki se pojavljajo okoli dogodkov. Moraš iti nazaj v prihodnost in izkušenj na lastni koži kaj bi lahko bilo življenje po kataklizmi. Se znajdete Chernarus - post-sovjetske države. Pred bitko za pravico do življenja. Počutili se boste, kaj pomeni stradati, zamrzne, trpi brez pitne vode, in ni konca, da boli neznane viruse. Naučiti se moramo premagati vse te "čare", saj si je DayZ Samostojna igro. Ampak to še ni vse. Obkroženi ste s sovražnimi zombija. In je znano, da obstajajo brez načel in razumevanja. Sposobni so ubijanje za nič, in ljudje tega krutega sveta imajo le braniti. In to pomeni - ubiti zombija - vaš dnevni nalogo. Bodite previdni! Po smrti igre - nepovraten proces. Če ubili, morali ponovno start igrati igro DayZ Samostojna, brez arhiviranja preteklih dosežkih.

V žalostno prihodnosti boste vzeli registracijo DayZ Samostojna. Samo je treba izpolniti uradno spletno stran ustrezni obliki. DayZ Samostojna vam omogoča, da preizkusite brezplačno igranja. Ampak želim opozoriti, da ima brezplačen račun nekaj omejitev. Če želite igrati s polno močjo, morate kupiti ključ, ki je trajno in vredno, načeloma ne toliko.

Med igranjem boste morali uporabiti veliko različnih predmetov. Vse vrste opreme, ogromno število orožja, obleke za junaka, plinskih naprav, transport - brez tega ne more storiti. Mimogrede, lahko orožje spremeniti. In ne pozabite, da je to orožje nosi. In kot zrak, ki ga potrebujete zdravila. Konec koncev, tukaj povečana nevarnost za okužbo bolezni, kot so tifus, griža, hepatitis A, B, C, leptospiroza, tuberkuloza, meningitis, prehladu in gripi. Boste videli naslednje antibiotike: doksiciklin, tetraciklin, ampicilin ciprofloksacin, penicilin, rifampicin in cepiv. Kaj drugega bi bilo po vašem mnenju? No, vaš lik ima fizioloških potreb, zato je treba razmišljati, kako jih zadovoljiti. Zanimivo je, videz lika je treba spremeniti. Vse je odvisno od vaše igranje slog. Na primer, oblačila umažejo, se zdi strnišče na njegovem obrazu, brazgotinasto telo.

Za lažje držati, igre DayZ Samostojna predvideva ustanovitev klanov. V skupini igralci počutijo bolj samozavestni, in, v tem zaporedju, in so sposobni pomembnih podvigi. Nazadnje želite zapomniti naslednje funkcije v igri, kot so spremembe v pokrajino okoli sebe, ko se premikate naprej in vplivu vremenskih razmer o tem, kaj se dogaja. Tisti, ki poskušajo igrati, ni nikoli rekel, da igranja slabo izdelani ali da je bilo dolgočasno. Lahko vidite sami, kako to čudovito zabavo, ki je namenjena za prosti čas zaseden. Srečno!