Zaznamki

Dawngate

Alternativna imena: Dawngate

Game Dawngate - fantastično MOBA strategija, ki bo prevzel vlogo prodajni značaj. Vožnja prvaka, si lahko neskončno zaporedje dogodkov, ki so pripravili zgodbo. Waystone igre, podjetje, ki je razvijalec projekta, obljublja, da pomanjkanje dogodivščin ne bo. Popolnoma uravnotežen, prilagodljiv, zabava, globoko igranja zajame zelo prve minute. Poleg tega je igra še naprej razvija in uprava ni slišal v nasprotju z željami uporabnikov, da bi spremembe v skladu z njihovimi interesi. Zdaj je poudarek na zmožnosti za ustvarjanje skupnosti, zanimivo zgodbo, izvirno vsebino in svoboden razvoj likov. Po mnenju ustvarjalcev v Dawngate spletu ostala klasična MOBA igranja, plus da bo privlačno igro elementi, pri čemer je svoje novosti. Prehod igri zagotovo prinesla veliko zabave!

Čeprav je igra pod PTA, podroben seznam sistemskih zahtev ni znan. Vendar se domneva, da v tem primeru ne bi smeli imeti ovir in lahko celo igrajo računalniške lastnike Dawngate s povprečno konfiguracijo. Postanite registracija pomoč Dawngate. Morate vložiti prošnjo za sodelovanje pri testiranju igro, tako da vaš e-poštni naslov, na uradni spletni strani. Tukaj boste našli uporabnik sporazum, ki pomeni sprejetje sam.

Začel igrati Dawngate, morate razumeti, kaj se dogaja. Na zemljevidu igri obstajata dve glavni hodnik. Med njimi in okoli njih je gozd. V okrožju gozdovih so nevtralni pošasti, ki lahko ubije izšlo. Glavni nasprotniki so tudi drugi igralci. V notranjosti so štirje koridorji denarni točke. Dva od njih sta sovražnik. Prav tako lahko poskusite ujeti, da bi dobiček ali vsaj odmor krat je nemogoče, da jih izkoristijo. No, nagajati sovražnika ostal brez vsega! Si je treba prizadevati, da se uniči sovražnika stolpe na hodnikih in na koncu, da bi prekinil osnove nekoga drugega, da se uniči glavno stavbo tam. Seveda pa bi morala prekiniti vztrajnost nasprotnikov, saj obdržijo odlično obrambo. Mimogrede, ne smete pozabiti, da se na vse in zaščito v njihovo dobro. In ne pozabite, še enkrat, uničena stolpi ponavadi, da si opomore in pogosto jih spet napadli. Skratka, ne bo dolgčas! Dodajte na vse to potreba po virih, plena, ki moraš paziti, da je treba izboljšati predmetov v vaši lasti, shadowing parametre učinkovitosti junaka. Deluje kot ekipa, se morate zavedati, ki me osebno zanimajo, v nasprotnem primeru, kaj je smisel, da želi nekaj posebnega? Skrbi v Dawngate spletu bo dovolj, da vam polepšajo vaš prosti čas.

Izbira za vlogo, lahko vidite, obstajajo štiri možnosti, da izberejo najprimernejše. Boste lahko prilagodite junak na svoj način, saj ima vsak možnost, nekaj bonusov. In ti bonusi so učinkoviti v določenih stilov igre. Poleg tega boste imeli nabor atributov. Uporaba katere koli izmed njih je lahko v pravem času. In, seveda, je povedal nekaj besed o malo stvari odvisne družbe. Zagon zadetka bo šest, in vsak od njih je na voljo dvakrat izboljšati. Rezultat je prijetna sorta orožje, brez katerih, kot vemo, ne more iti v vsakem boju. Med igranjem boste zaslužili denar in ga porabili glede na vaše potrebe. Na primer, boste morali povečati parameter Done - nakup ustrezne elemente.

Morda v tem trenutku igra ni tako popolna, kot bi si želeli, vendar pa zagotovo lahko našli dostojanstvo, ne morete pomagati, ampak cenim. Pridruži se zdaj, da imajo dober čas in dobili priložnost, da izrazijo svoje mnenje. Srečno!