Zaznamki

Cyber ​​Monster

Alternativna imena: Cyber ​​Monster

Game Cyber ​​Monster - velik projekt za razred prostega časa. Če želite, da se sprostite in ne razmišljati o ničemer, kar potrebujete, je to igra. Enostavno, a še zanimivo in dobro sestavljen in ob parceli. Naša razsodba - velik "priložnostne" igro. Ob pogledu na urnik, si morda mislite, da je to projekt za najmlajše. Vendar pa so odrasli večkrat priznala, da Cyber ​​Monster jim pomaga, da se sprostite na računalnik po napornem tednu dela.

Zgodovina Cyber ​​Monster spletnega zabavno in razburljivo. To nam govori o svetu, ki je pred sto leti lovili Dark Dragon. Dragon šel na celini in razširila po vsej deželi kosov njihovo jezo. Tako je želel vzpostaviti nadzor na podlagi sile zla. Več bitja na celini, okuženih z "jezo", večja je nevarnost, izpostavljenih prebivalcev celine. Vse rase, ki obstajajo v svetu, odločila, da združijo premagati urok zlobnim zmajem. So spremljanje izvajanja in na koncu vsi dobri ljudje so na svetu uspe rešiti svoj svet od zla. Ampak prerokba pravi, da lahko Dark Dragon čakati sto let ...

Ker je to igra na spletu, je vsekakor za začetek je potrebno igranja registracija Cyber ​​Monster. Doslej je projekt ne predvideva prilagajanja vmesnika za ruske uporabnike, ampak vse kontrola so predstavljeni preprosto, tako da se ukvarjajo s posebnostmi v igri, in z načelom izpolnjevanja obrazcev, bo enostavno.

Da se je začel postopek za registracijo, boste morali slediti povezava «Začetek igre", ki se nahaja v levem zgornjem delu igre.

To bo odprlo prijavnico, polnjenje v tem, da lahko začnete igrati Cyber ​​Monster. Boste morali vnesti svoje uporabniško ime in geslo za novo registracijo uporabnika.

Če želite, se lahko vsak začetnik uporabljate za prijavo v podatkih vaš projekt v enem od socialnih omrežij. Torej, ne boste mogli prijaviti z računom Facebook, Google, Yahoo, Paypal, ki lahko bistveno pospeši postopek registracije.

S podpisom, lahko začnete igrati igro Cyber ​​Monster. Sto let je minilo in zlo Dark Dragon spet dviguje svojo glavo. Človeštvo doživlja obdobje grozno mutacijo. In se odločijo za boj s sovražnikom Angels, skupina, ki je privedla do Sentinel potovati.

Vsak igralec bo na voljo, da izberejo iz različnih razredov likov, med katerimi so:

Warriors. Imajo izjemno moč in silo, vse borbe, ki jih zasedajo vodilne položaje. Sposobni so celo vtis najmočnejši sovražnik.

Magee. Ti znaki imajo neverjetno magične moči. Ti lahko prizadeli vse sovražne sile, vendar hkrati lastno obrambo - njihova šibka točka.

Duhovniki. Ti junaki so sposobni zdraviti svoje sotekmovalce in jih podpreti v boju.

Rangers. Potniki z izkušnjami. So ugotovili, da je težko biti dolgo na enem mestu.

Pohiti! To bo zanimivo, poleg tega igrajo brezplačno Cyber ​​Monster je lahko kdorkoli.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more