Zaznamki

Crusader Kings 2

Alternativna imena:

Crusader Kings 2 vojaška strategija, ki se odvija v enem najbolj turbulentnih časov srednjeveške Evrope. Igra je na voljo na osebnem računalniku. Grafika je dobra, zemljevid igre je stiliziran kot starinski pergament. Glasovna igra je visoke kakovosti, glasba ne bo dražila med dolgimi igrami. Optimizacija je odlična, za igranje bo dovolj računalnik ali prenosnik s povprečno zmogljivostjo.

Med križarskimi vojnami je številnim fevdalcem uspelo okrepiti svojo oblast in razširiti posest. Prevzeti moraš upravljanje majhne province. Nato je odvisno od vas, ali lahko postanete eden največjih lastnikov zemljišč v Evropi.

Ne bo lahko, mnogi vas bodo želeli ustaviti, da bi to preprečili, morate opraviti veliko težkih nalog.

  • Zagotovite svojemu naselju vsa potrebna sredstva
  • Graditi in nadgrajevati stanovanjske zgradbe ter delavnice in druge zgradbe
  • Raziskujte nove tehnologije za izboljšanje orožja svoje vojske in proizvodnjo bolj sofisticiranih izdelkov
  • Trgujte in se ukvarjajte z diplomacijo
  • Spremljajte politično situacijo in na ključne položaje postavljajte sebi zveste ljudi
  • Ustvarite močno vojsko in uničite vse, ki si vas upajo napasti
  • Razširite svoje ozemlje z zajemom novih dežel

Vse to in še veliko več vas čaka v tej igri.

Preden začnete, opravite kratko usposabljanje, kjer vam bodo prikazane osnove vodenja. Ne bo dolgo, saj je vmesnik intuitiven in preprost.

Obdobje, ko začnete igrati Crusader Kings 2, lahko izberete sami. Na voljo je katero koli leto od 1066 do 1337. Več kot sto igralnih let vas čaka v iskanju moči in ozemlja.

Najtežje je začeti igrati. Poleg vzpostavitve pridobivanja osnovnih virov je treba aktivno delovati v diplomaciji. Z zanesljivimi zavezniki je veliko lažje braniti ali širiti meje.

Niste edini vladar v svoji domeni. Vazali imajo lahko svoje načrte, možni so celo konflikti ali upor.

Ustvarite obrambne črte po celotnem ozemlju. Tudi velika vojska ne bo odveč, le tako lahko ustavite invazijo mongolske Horde in zaščitite prebivalstvo pred iztrebljenjem in mesta pred uničenjem.

Močna vojska v igri je zelo pomembna, vendar ni dovolj za uspeh.

Poskusite razumeti vse, kar se dogaja na ozemlju pod vašim nadzorom, da bi pravočasno posredovali, če pride do nevarnih situacij.

Tekmujte s papežem, da dosežete imenovanje kardinalov, ki so vam zvesti.

Play Crusader Kings 2 bo všeč tistim, ki ljubijo spletke in boj za oblast. Tukaj boste imeli veliko polje za dejavnost.

Igra ne zahteva stalne povezave z internetom.

Crusader Kings 2 prenesite brezplačno na PC, žal ni možnosti. Igro je mogoče kupiti na portalu Steam ali na uradni spletni strani. Če želite prihraniti denar, bodite pozorni na razprodaje in igro boste lahko kupili za veliko manj.

Začnite igrati zdaj, da ugotovite, kako je vladati svojemu imperiju v srednjeveški Evropi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more