Zaznamki

Crossout

Alternativna imena: Crossout
Igra

Crossout: Svet brez kompromisa

Crossout je edinstvena nova akcijska igra MMO, kjer se akcija odvija v norem post-apokaliptičnem svetu. Obkrožen je z uničenim mestom, ki je bilo nekoč uspešna metropola. Zdaj leži v ruševinah, in borilne naprave, ki ste jih ustvarili vi in ​​drugi igralci, se vozijo po labirintih praznih ulic.

Pričakuje vas sedanja oblikovalska pisarna, ki bi morala sama voditi. Vsak igralec ima svojo lastno delavnico, v kateri ustvarja čudeže, od ločenih materialov, ki zbirajo mogočen avto, in ga nato oživijo. Predstavljajte si, kakšen je potencial odpiranja tega poklica!

Destruktivne vojne vojne

Start Crossout igra za boj proti vojni. Vaša naloga je jasna - streljati in zmagati, preživeti v prostoru, kjer ni ljudi. Še naprej se borijo stroji s pošastnimi orožji, ki jih poganja njihova lastna ideja.

Crossout boste morali prenesti, da boste lahko začeli oblikovati modele svojih strojev in jih opremiti z:

  • Bronay
  • Orožje
  • Odstranite
  • Kolesa
  • Antigravitacijska platforma

Vsaka podrobnost, ki jo morate razviti sami, pa naj gre za raketni lansirnik, strojnico ali motorno žago in vrtalnik. Povežite fantazijo in ustvarite edinstveno opremo, da postanete močnejši nasprotnik. Zdaj ste vodja jeklenih vojakov z lastnim pogonom, ki ne poznajo strahu, se premikajo na sovražnika, ga obkrožajo in uničujejo.

Poskrbite za podrobnosti za bližino in razdaljo. Tesnega stika se ne da izogniti, in če je oklep opremljen z rezervnimi "presenečenji", vam bo lažje stati in odvrniti napad. Prav tako bo omogočil sovražnika in ugriznil uporabno stvar iz svojega avtomobila in ji odvzel prednosti in zaščito. Potrebovali boste avtomobile za lažja in težja vozila za različne naloge. Nekateri bodo opravili hitre manevre in izvidovanje, medtem ko bodo še bolj siloviti.

Uporaba z igralci

Izboljšane in edinstvene modele lahko ponudite drugim udeležencem na dražbi. To je obojestransko koristna trgovina, kjer vsi prodajajo svoje vojaške stvaritve. Bodite ustvarjalni in pogumni, da bo vaš izdelek povpraševan. Tudi predmete je mogoče pobrati na polju po bitki. Oprema, ki ste jo uničili, pušča veliko koristnih in dragocenih stvari, tako da ne izgine in ne pride do drugih, ki želijo zaslužiti, jih hitreje poberejo.

Pridružite se iPlayer Crossoutu in začnite bitko z grozljivimi oklepniki. En strel lahko uniči sovražnikovo orožje ali poškoduje obrambo, kar bo zmanjšalo njegove bojne lastnosti. Na začetku raven moči ne bo dosegla čim višje, a ko boste pridobili izkušnje in zaslužili točke, boste lahko črpali, izboljševali svoje samovozne pištole. Imate vse možnosti, da postanete močan nasprotnik:

  • Izgradnja inovativnih strojev
  • S sodelovanjem in popuščanjem v bitkah
  • Zbiranje zbirke nevarnega orožja
  • Prodaja redkih artefaktov z visoko ceno

To je povsem nov pristop k ustvarjanju sveta iger. Tudi pokrajine z propadajočimi zgradbami so privlačne. Prihaja z opane stroje, urediti resnično predstavitev smrti balet, jih dissecting, spretno premagovanje ruševin kamnov, labirinti ostankov sten, odprta polja, kisline močvirja. Boj sam je videti tudi spektakularno - škripanje kovin, iskre kot ventilator, grude zemlje s koles.

V prvih minutah, ko ste v igralnem prostoru, se napolni z navdušenjem in z željo, da bi začeli delovati hitro. To prispeva k izvirni zgodbi, priljubljenemu žanru, odlični grafiki, nenavadnemu pristopu k razvoju dogodkov in zanimivih posebnih učinkih.