Zaznamki

Šef zločina: Rocky City

Alternativna imena:

Crime Boss Rockay City prvoosebna streljačina. Igrate lahko na računalniku. Grafika je dobra v nenavadnem rahlo risanem slogu. Zvočno igro so naredili profesionalci, glasba je izbrana z okusom.

Glavnemu junaku je ime Travis Baker, načrtuje, da bo postal številka ena v kriminalnem svetu Rocky Cityja. Toda na tej poti je veliko izzivov.

Da bi dosegli uspeh, morate napredovati v več smereh hkrati:

 • Razviti bojne sposobnosti
 • Razširite svoj arzenal orožja
 • Boj proti rivalskim frakcijam za nova ozemlja
 • Odstranite tekmece, če imate priložnost
 • Ne dovolite, da vas policija aretira ali ustreli

Igranje Crime Boss Rockay City bo zabavno in ne pretežko. Preden začnete, si oglejte kratek uvod in se naučite nadzorovati lik. Igrate lahko z miško in tipkovnico ali z igralno ploščico.

Rockey City ima vzdušje 90. let. Ta metropola ima vse, visoke nebotičnike, luksuzne hotele in banke, polne gotovine. Pridobljeno bogastvo bo nekaj zapraviti, sijoči kromirani avtomobili, novo orožje, elegantna oblačila in zabavna zabava.

Glavni junaki igre kopirajo videz resničnih igralcev.

V igri boste izvedeli:

 1. Michael Madsen
 2. Michael Rooker
 3. Kim Basinger
 4. Danny Glover
 5. Daemon Poitier
 6. Danny Trejo
 7. Vaniljev led

In celo Chuck Norris v obrazu pogumnega šerifa, ki poskuša vzpostaviti red in razum z nebrzdanimi tolpami.

Dokončajte kampanjo za enega igralca, ko začnete igrati. Pridobite denar in izkušnje, medtem ko gradite svoj kriminalni imperij. Tako boste postopoma razumeli mehaniko in zapletenost igre. Po tem, ko ste bili ustrezno pripravljeni, lahko nadaljujete s kolektivno igro.

Ustanovite tolpo z do 4 drugimi igralci in skupaj sodelujte pri ropih, ugrabitvah in strelskih obračunih z oblastmi.

Zaplet je tukaj razdeljen na več različnih zgodb. Pojdite skozi vse, da boste bolje spoznali like igre. To niso samo znaki, ki se pojavijo za nekaj sekund in izginejo po izvedbi programiranih dejanj. Karakter vsakega je registriran, vsi so resnične osebnosti s svojimi željami, načrti in sanjami. Ugotovite razloge, ki jih motivirajo, da počnejo to, kar počnejo.

S sodelovanjem v kolektivnih misijah PVE lahko zaslužite dragocene predmete, orožje in denar. Toda če naloga ne uspe, boste ostali brez ničesar. Ni vredno biti zelo razburjen zaradi neuspehov, tudi če nekaj ne deluje prvič, ne obupajte in sčasoma se bo rezultat spremenil v pozitivnega.

Brezplačen prenos igre

Crime Boss Rockay City na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na platformi Steam ali obiščete uradno spletno stran razvijalcev. Če se vam sprva cena zdi nekoliko visoka, spremljajte stran igre in čez čas jo boste imeli možnost kupiti z dobrim popustom.

Takoj namestite igro in si podredite kriminalni svet Rocky Cityja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more