Zaznamki

Kriket 24

Alternativna imena:

Cricket 24 je športni simulator, posvečen nenavadnemu športu, ki se danes imenuje kriket. Igrate lahko na računalniku. Grafika v igri je dobra, precej realistična. Glasovna igra pomaga ustvariti vzdušje polnega stadiona. Glasba se ujema s splošnim stilom igre.

Kriket, športna disciplina, ki se je pojavila pred več stoletji. Igra naj bi postala priljubljena v 16. stoletju. Pravila ureja kriket klub Marylebone. Tekme v tej disciplini trajajo pet dni, razdeljenih na dele, obstaja pa tudi različica enodnevnega kriketa. Mednarodne tekme se običajno igrajo čez dan.

Vsaka ekipa ima 10 igralcev in kapetana. Pravil je precej, če ste ljubitelj te igre, jih poznate, če ne, se jih boste naučili med igranjem Cricket 24 na PC-ju.

Preden začnete, morate opraviti kratko usposabljanje, kjer se boste poleg pravil naučili, kako voditi ekipo med igro. Ne bo vzelo veliko časa, vmesnik je intuitiven, nasveti pa preprosti.

Med igro vas čaka

zanimivih in raznolikih nalog:

  • Izberite klub med različnimi možnostmi v ponudbi
  • Zmagajte v tekmah, da dobite denarno nagrado in mesto na lestvici
  • Upravljajte svojo ekipo, najemajte in odpuščajte igralce
  • Ustvarite načrte treninga in pripravite športnike na nove igre
  • Pridobite uniformo za ekipo in poskrbite za počitek med odmori med tekmovanji
  • Tekmujte z drugimi igralci na spletu

To je majhen seznam tega, kar boste morali narediti med igranjem Cricket 24 g2a

Poleg možnosti izbire enega od obstoječih klubov je bila implementirana možnost, da ustvarite svojega. V tem primeru si boste morali izmisliti ime po svojih željah, narisati logotip v priročnem urejevalniku in izbrati barve obrazca. Poleg tega se je treba odločiti, kateri od športnikov bo del ekipe.

Začetek igre Cricket 24 je lahko zahteven, vendar boste hitro osvojili mehanike igre. Ko ekipa zasluži prvo denarno nagrado, bo igra postala bolj zanimiva.

S svojimi financami ne bi smeli upravljati lahkomiselno, vse morate najprej premisliti in načrtovati, sicer sredstva morda ne bodo zadostovala za tisto, kar vaša ekipa trenutno potrebuje.

Za lažje zmagovanje poskrbite za treninge športnikov. Možno je spremeniti sestavo igralcev z angažiranjem bolj nadarjenih športnikov in celo zvezdnikov.

Imate priložnost, da prenesete Cricket 24 in tekmujete s tisočimi igralci iz najbolj oddaljenih koncev sveta.

Raven umetne inteligence je precej visoka in težko bo zmagati, še posebej na samem začetku, a najtežje je zmagati proti resničnim ljudem, med katerimi lahko srečate prave profesionalce.

Cricket 24 lahko kupite na spletu s povezavo na tej strani. Razprodaje potekajo precej pogosto, morda je danes ključ Steam za Cricket 24 naprodaj s popustom.

Začnite igrati zdaj, če ste ljubitelj kriketa ali želite izvedeti več o tej vznemirljivi športni igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more