Zaznamki

Counter-Strike: Source

Alternativna imena: Counter-Strike: Source

Game Counter-Strike: Source - nekakšna legenda. Uspelo ji je, da enkrat za vedno spremeniti zavest večine igralcev današnjega časa. Strast za igro se lahko primerjajo v obsegu do katerega koli epidemijo.

Zdaj je treba omeniti, da igra CS: Source - je najljubši z veliko dobre stare Counter Strike, ki se prenese na nov, močnejši motor. Nova različica je zdaj trdno povezan z življenjem in dogodivščin Gordon Freeman. Kritiki so hitro, upoštevajte, da se razvijalci odločili, da bo tekmo dal na komercialni osnovi, in smo z vso odgovornostjo, da to ne pokvari igro, vse ostaja enako zanimiva in razburljiva.

CSS - igra, ki pridigajo ista pravila, ki so bile predstavljene v zdaj že legendarnega prvega osnutka. Boste morali spopasti z enakimi značilnostmi igranja in srečanje z znanimi talcev. Prijetna le "ampak" - zdaj je vse narejeno v visoko kakovost grafike. Poleg tega so se razvijalci odločili, da okrasili novo različico igre moderne napredne in modno fizičnega modela. Na kratko, ni časa, da se dolgočasi - za igranje Counter Strike Source, zdaj ne bo le zanimiv, ampak tudi lepo.

Za "bizoni" geymerskogo stvari počutijo udobno in jim ne bi bilo treba prilagoditi, da nekaj radikalno novega, ustvarjalci iger pustili v orožje in strelivo Counter Strike Source "iz preteklosti."

Če želite začeti igro, tradicionalno pa že morali najprej prenesti na Counter-Strike: Source. Projekt se prenesli iz torrent sledilci in nameščen na vsakem sodobnem računalniku v nekaj sekundah. Takoj opozarjajo, da bo glede na vaš računalniški sistem spremeniti in kakovost, ki jih seznamih projekta dokazana. Kljub temu, da lahko teksturo zdi izbirčen igralce preveč blatne v nekaterih trenutkih, ne pokvari celoten vtis igri. Poleg tega so skoraj v celoti kompenzira z modernim ragdoll animacije in realnega krvi! Oh ja, se pripraviš za to Contra Soars res kuhanega veliko krvi. V gosto tekočino, škrlatnega bodo skoraj vsi umazani stene, tla, celo strop, in zakaj si želite, preden vam realne igre za odrasle - več kot resno.

Igraj CSS bo čim bolj prijetno tudi zato, ker so se razvijalci poskrbeli za najbolj realističen projekt. Ne boste več osnove, da bojevniki skozi seboj, da bi - je bila ta napaka odpravljena, enkrat za vselej.

Še enkrat, želim ustaviti pozornost na orožje, kljub dejstvu, da so modeli tukaj predstavljeni enako kot prej, so videti samo voskhotitelno - nehote začeli strmeti in občudujem ga.

Če nam ne verjamete, in želite osebno prepričati o zanesljivosti zgoraj, vam toplo priporočamo, da prenesete igro, če ne, pa vsaj poglej video prikolico Counter Strike Source. Prepričani, da bo, da boste hitro postane osebno seznanijo s projektom! Bodite pripravljeni, da povabi prijatelje!