Zaznamki

Counter-Strike

Alternativna imena: Counter Strike, CS

Counter Strike 1. 6 - najnovejšo različico priljubljene serije računalniških iger iz Valve Corporation. Igra Counter Strike je prva oseba, strelec, ki temelji na motorju in GoldSrc Vir. Vse igre za prosti Counter Strike na voljo širši javnosti za ljubitelje virtualne zabave. Ta del igre je uspešno osvojil srca mnogih uporabnikov. Nice grafika v kombinaciji z obsežne igralne sposobnosti. Counter Strike na spletu zgodba ni enotna. Ni ena kartica, izbira kar pomeni zahtevnih nalog, ki ne omogočajo, da pogrešam še najbolj aktiven. Poleg tega je sistem medsebojnega timskega prinaša svoj okus igranja, uči delovati usklajeno in učinkovito, kot je mogoče, da se doseže skupen uspeh. Dobitniki nagrad, če dobro kot valute. In to bo strinjal, je dobra spodbuda, da poiščejo zmago nad našimi sovražniki. OD tudi dobili nekaj drobtinic, vendar je ne bo niti primerjati s prvo ekstrakcijo. Counter Strike CS - to pustolovščina nasičen svet, v katerem ne le igra vlogo sreče, ampak tudi prizadevanja.

Da bi postali legitimen udeleženec v razburljivih dogodkov, ki jih potrebujete, da prenesete Counter Strike. Obstajajo posebni programi, ki vam pomagajo namestiti igro. Vrhunec novo mapo na vašem računalniku, saj namestiti Counter Strike na spletu preko nameščene igre je strogo prepovedana. Poleg tega morate obiskati uradni spletni strani, kjer se registracija izvede Counter Strike. Ustvariti nov račun, prosimo, izpolnite naslednja polja: uporabniško ime, geslo, ponovite geslo, elektronski naslov, številka, slikanic. Ob vsem tem pa je treba opozoriti, da obstajajo določene minimalne zahteve, ki jih morajo izpolniti računalnik. Torej nobenih težav igranje Counter Strike, morate naslednje parametre: operacijski sistem Windows XP, 500 MHz procesor, zvočno kartico, grafično kartico z 16 MB pomnilnika, 96 MB RAM-a. Prepričajte se, da je vse v redu, izberite drug prodajnih, prijeti za orožje in se zavezati svoje podvige!

Kot je v igri CS - to je spopad med dvema sprtima strankama, naj se prijavijo enega od njih. Odločite se za sebe, ali pravični ali brezvestno terorističnih komandosov. Glede na to, kateri del vnesete odvisna upravlja dejavnosti iger na srečo. Obstajajo tri glavne kartice tam, kjer je najbolj vročih dogodkov. Ta VIP Assassination (teroristi poskušajo ubiti VIP , in ob izgredih, policija - da bi ga na varno območje), Hostage Rescue (komandosi rešili talce in teroristi predstavljajo s hrup) in Bomb / deaktivirati (teroristi morajo eksplodira grožnjo z bombo, in komandosi nevtralizirati nasprotno). Seveda, poleg teh, obstajajo tudi druge lokacije, vendar te kartice so največje povpraševanje. Na koncu igre misije CS 1. 6 dokaj dobro porazdeli zasluženo nagrado.

Porabiti svoj težko prislužen denar lahko posebna buy-zone. Jih nato prodala vse, vključno z orožjem in drugih uporabnih predmetov. Kot je za orožarno, sem tam in pištol in pušk, in robovi orožja, bombe in granate in jurišnih pušk. Prav tako boste potrebovali, in predmete, kot so policijski ščit (Shield), armor (oklep), plus čelada oklep (Armor + čelada), očala za nočno opazovanje (Night-Vision očala), klešče (deaktivirati Kit ). Več vaše finančne možnosti - tako trdno zapakirane. Torej gre za to!

Counter Strike Brezplačna ponuja možnost, da sodelujejo na turnirjih. Prvenstvo se od amater v takšnem velikem obsegu kot po svetu, kar pomeni, da bo najboljši del ekipe. Če se izkaže, da je del ene od strokovnih skupin, zagotavlja veliko izkušenj in bogato življenje. Vsako prosto minuto Ali menite, da bo prosim priložnost igrati Counter Strike na spletu. Spet in spet boste skušala vrniti To zanimive aktivnosti!

Še en plus je, da je Counter Strike 1. 6. Igra je obstaja več modelov igranja. Med seboj se razlikujejo po videzu znakov, tj kamuflaža na zemljevidih ​​prostih delovnih mest. Za teroriste, če takšne igre modelov, kot Phoenix frakcije (vzhodnoevropskih), arktična Avengers, Guerilla Warfare (švedsko) in Elite Crew, in za komandosov - Seal Team 6 (ZDA), GSG-9 (v nemščini ), GIGN (francoščina), posebna Air Service (v angleščini). Ta raznolikost prinaša svež pristop do igranja in neskončno vesel udeležencev.

Pridružite se zdaj na podlagi lastnih izkušenj, da bodo imeli vse značilnosti te čudovite igre! Dejstvo, da je veliko let igre Counter Strike omrežij NETA ne vodi do izgube zanimanja s strani uporabnikov, govori samo zase. Mi vam lahko samo želim dobro razpoloženje in veliko sreče!