Zaznamki

Company of Heroes 2

Alternativna imena: Company of Heroes 2

To nadaljevanje pričakujejo z veliko igralci računalniških iger. In potem, končno, Game Company of Heroes 2 je bil predstavljen na ljudi. Gotovo je, da zaradi povsem različnih zornih kotov, našim rojakom v igri takoj je bilo več v nebo vpijoče nepravilnosti. Nekateri viri so celo objavili peticijo zahtevno prepoved distribucije igre v veliki post-sovjetski prostor. Vendar je kljub vsem pripomb in napak razvijalcev, ki ne cenijo visoko kakovost igre in odlične tehnične lastnosti, to je preprosto nemogoče. Ja, in poleg tega, vedoč, povsem individualno stališče o Kanadčani in Američani na proistechenie vojni, ta razlaga dogodkov, jih lahko odpusti (samo za kvalitetno, seveda).

Zdaj boste mogli Company of Heroes 2. Predvajanje s popolno sovjetsko kampanjo. Zabava z vsega sveta bodo sodelovali v bitki za Stalingrad, v bližini Moskve in se udeležujejo med zajemom Reichstaga. Glavni junak projekta je zapornik sedel v gulag SLIV Isakovitch. In so nekateri dogodki obnovljena po svojih spominih. Seveda, potem, kot se izvaja v igri vse bitke in bitke iz zgodovinskega vidika in na kakšen luči razstavljene vse ruske komisarji, ki ne dopušča nobene kritike, vendar ne hitite, da zaprete našo Company of Heroes 2. pregledu, vendar smo v prid tehnično dobra igra, vendar Čoh je samo to.

Veliko bolj pomembno, še vedno je, kako kompetentno, učinkovito in hitro izvesti načrt akcije. V vsaki misiji, bo lik treba ukrepati na dveh ali celo treh frontah hkrati. Igra ponuja veliko misij in nalog, in vsaka nova naloga pred teboj bo prispevalo k nepričakovanim obratom dogodkov. Z vsakim korakom (kot boste videli takoj, ko si lahko prenesete Company of Heroes 2) preprosta in enostavna na prvi pogled, se bo misija je treba dopolniti z novimi nalogami in nepričakovanih naročil.

Treba je omeniti, da igra ni za tiste s slabim srcem. Torej, tvoji sovražniki in dogodki, ki se dinamično spreminjajo med seboj, ne bo vam sprostite za minuto. Da bi to videli v živo, si lahko ogledate predstavitveni video Company of Heroes 2. S tako hitre spremembe dogodkov tožijo izkrivljanje zgodovinskih dejstev preprosto nimajo časa.

Igraj postane težje, ker so se razvijalci odločili, da se izboljša preživetje težke vojaške opreme, tako da zdaj za uničevanje sovražne sile bo treba porabiti več energije. V igri, enako kot v prejšnjem delu, se bo pojavila tri glavne vrste virov:

1. Ljudje.

.

2 Goriva.

3. Strelivo.

Za ogled projekt podrobno, priporočamo, Čoh 2 download.

Po tradiciji iskanje lahko dobite bonus točke, kar daje dodatno priložnost, da pridobijo dostop do dražjega streliva. In čeprav igre Company of Heroes 2 prostih ne deluje, poskusite sami v tej igri je vredno - ta projekt kakovosti mora videti vsak igralec!