Zaznamki

Company of Heroes

Alternativna imena: Company of Heroes

Danes amaterji strateška igra strelec Company of Heroes je nekoliko potisnjen v pričakovanju novega drugega dela. Vendar pa ne smemo pozabiti na vse dosežke je prvi del projekta. Konec koncev, eden redkih, ji je uspelo zmagati priznanj najbolj navdušeni iger na srečo kritike. Razvijalci ne opusti svoje potomce, da sama sebi in nenehno se prepustite igralcem nove dodatke k bolj zanimivih in zanimivih misij. Trouble veliko podjetij, razvoju iger, o vojni, je tisto, kar delajo vse preveč tragično. Čoh igre neposredno pripisati vojaških strategij, uspešno poosebljajo resnosti časa in ne pretiravajte s tragedijo. Na koncu se ne spodobi za igralce, ker računalnika z neprijetnim usedline, to je samo igra računalnik.

Ta projekt se imenuje res lepo, kljub grozo čas, ki je prikazan v njem. Dejstvo je, ustvarjalci igre uspelo nemogoče - nov zanimiv projekt na videz obrabljene temo (nemogoče, da ne bi opozoriti na dejstvo, da 80% dobrih iger razvijajo teme vojni).

Če želite začeti igro, Company of Heroes bo potrebno predhodno kupiti. Stroški igre na današnji uradni strani je približno 40 $. Glavni bistvo igre - razvoj. Boste morali množično gradnjo stavb, in nato izboljšati njihovo strukturo. Poleg tega bo vaš lik imeli možnost pridobivanja virov - ni ravno tipična rešitev za vojaške strategije. In, seveda, boste našli veliko delovnih mest, leži predvsem pri zajemanju kontrolne točke.

Skoraj vsi pomembnejši dogodki pred valja v Company of Heroes. Video spominjajo na njihov obseg in vsebina podobna ameriških vojnih filmov. Določanje vrstici ob videu so imeli ustvarjalci igre, da prenese full filmsko igro, dokler na koncu. Zato igranje, včasih se počutim kot udeleženca v filmu.

Ko si lahko prenesete Company of Heroes, boste videli sami, da večina misij, ki so namenjeni za posamezne proge, nekako tako kot zgodbe ameriškega filma.

V vseh dogodkov projekta se bo neposredno odvisna od vaših odločitev in strategij, ki se izvajajo. Tako, da bi eno napačno potezo, lahko izgubite nekaj ducat zgrajene enote in obratno. Mnogi igralci ne marajo ta razvoj, in v zameno smo našli v tem čar, zaradi česar bolj resno o igri na splošno in razvoj strategij posebej.

Za prenos igre Company of Heroes lahko preprosto pojdite na uradni spletni strani igre. Pred vami pričakujejo resno igro, ki jo lahko zaposlen za dolge zimske večere.

In ti ne bi smeli zamenjevati, da igro Company of Heroes brezplačno, dokler ne uspe. Ta projekt je res vredno zahtevani znesek, ne bo vam žal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more