Zaznamki

Kolonije na spletu

Alternativna imena: Kolonije na spletu, Kolonije na spletu

Kolonije Igra bo povedal o Zel'var uspešnim kolonija, ki je destinacija za mnoge avanturistične duše, ki so se odločili, da zapustijo sončni sistem, in dobri stari planetu Zemlja, ki išče novo življenje in srečo - a ne vsi najdejo tisto, kar iščejo. Mnogi so bili razočarani in se odločil, da se obrnejo na piratstvo cvetoče trgovske poti med pet planetov v igri Colony, žal kolonije voditelje, ki imajo večjo potrebo po prihodku trgovine, da bi pospešili tehnologije in ustvarjanje delovnih mest za novo prispele kolonisti.

Pred igranjem Kolonije , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128 MB. Kolonije registracija ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite "Ustvari račun";

. 2 Poimenujete svoj značaj;

3. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4. Vnesite varno geslo, ga potrdite

5. Izberite "Ustvari".

Kolonije igra - je križanec med ustvarjalnostjo, grozo in avanture. Game Colony želi biti kot noben drug ORPG. Nomad, ustvarjanje vasi in zaščititi svoje prijatelje iz grozne pošasti, ki prežijo v gozdu - to je vaša naloga. Lahko spremenite krajine, kmetije ali lov za preživetje v teh razmerah Kolonije na spletu - vse je odvisno od vas. Naselje Kolonije igra narejena in igralci sami upravljajo. Igra Kolonije Online so osnovni delovna mesta, kot so kmetijstvo (hišne živali in rejne živali), rudarstvu, gradbeništvu stavb (lahko zgradiš hišo v glede na vaše potrebe), ribolov, lesarstvo in kuhanje.

Kolonije na spletu - igra, v kateri ste za nadzor virov v oddaljenih prostorih, v kateri igralci tekmujejo za prevlado trgovinskih politik in tehnološkega razvoja. Vsak igralec Kolonije Online upravlja administracijo planeta z dostopom do edinstvenega vira. Če želite zmagati, igralec Kolonije Spletna mora zbrati čim več kreditov kolonialne trgovinskih virov, nadgradnjo tehnologije, vzdrževanje poti brez trgovinskih pirati, in morda usmerjanje odločitev Sveta v pravo smer .

Na začetku vsakega vrsti, igralci Kolonije Online prejemajo dohodke iz lastnih sredstev. Svet se sestaja, da glasujejo, kako se obnašati v zvezi z aktualnimi dogodki. Posledica tega je lahko nagrajevanje tistih, ki so pripravljeni dati napor v Kolonije igri ali kaznovanje tistih, ki ne uporabljajo teh. Igralci Kolonije na spletu, lahko povezovati, da bi vplivala na glasovanje v ugodnem smeri.

Lahko prejemajo dohodke v Kolonije tekma s pomočjo kolonisti, ki so včasih prišli v velikem številu, včasih majhne in se uporabljajo za doseganje napredka na petih področjih: skupnost, vojska, trgovina, industrija in vpliv. Po glasovanju, Svet, igralci kolonij prisoten zavoji ali nadgradnjo teh območij, ali aktivirate eno od njih in zagotovi zatočišče za pirati v zameno za sredstva. Ti bodo Kolonije igrajo in prodajo sredstev za posojila za sklepanje trgovinskih sporazumov ugodnejše za vas, ali bi dodatna sredstva. Igralci Kolonije dobite na spletu in plačati za sredstva, v skladu s trgovinskimi sporazumi.

Kolonije Igra traja deset ravneh. Lahko zaslužili zmago točk z drugimi igralci (VPS) iz kolonialnih posojil in tehnološki razvoj. Na koncu, igralec Kolonije spletu z največ zmagami, je zmagovalec.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more