Zaznamki

Call of Duty: Black Ops 2

Alternativna imena: Call of Duty: Black Ops 2

Game CoDBlackOps 2 - Deveti legendarni projekt Razpis z dne Duty in drugi del igre serije [_3_ ] Black Ops . Svetovna javnost v igri je potekal novembra 2012. Značilnost CallofDuty: Black Ops 2 [_4_ ] , kot tudi njegov predhodnik - prisotnost na smiseln in skladen parceli. Zdaj igra ni kaotično niz vojnih prizorov, tako da je lahko poosebljajo pristojni parcelo. Projekt je tako šokirala vest igralce, ki so nekateri od njih so glavni liki, povezane z junaki priljubljenih hollywoodskih filmih.

Black Ops 2 [ _4_] ne veljajo za kakršne koli posebne oznake, vendar nepričakovano za razvijalce in igralci, je uspelo postati najbolj iskrena (ja, to je bil iskren) projekt leta. Danes strelec CoD Black Ops 2 bi lahko poimenovali eno od najbolj priljubljenih strelcev. Uspešno sochetaetv odlično parcelo, atmosferska pokrajino, izvirno nalogo.

Za vas igrati lahko začnete, boste morali (tradicionalno) Download CoDBlackOps 2. Torrent sledilci pomagati, da skok in namestitev odjemalca hitro in postopek brez težav. Greš v projekt, lahko vidite, da je pred začetkom vsakega novega poslanstva, je igralec vabljeni, da izberejo dve vrsti orožja in zbrati vse potrebne dele in pribor za njegove spremembe.

Bo nov osnutek vaših dejanj in vaš značaj, neposredno odvisni od nadaljnjega izidu igre. V igri obstaja nekaj posebnih plot točke, v kateri se bo znak nastopajo pred tem. Odločitev, sprejeta v BO 2 spremeniti nadaljnje dogajanje v igri.

Bo V kampanjo "Orodja" junaka v vsakem novem poslanstvu ponuditi nagrade. Lahko bi bilo Sapper majice in nove sorte orožja in močnih pasti. Vsaka nova misija odprli 10 novih delovnih mest. Pod pogoji iz igre za preizkušanje junaka zanašajo nagrade v obliki dodatnih orožja. Misije dodali nekaj novosti, ki omogočajo upravljanje več znakov se lahko izvede istočasno.

Razpis z dne [_6_ ] dajatve : Black Ops 2 - Igra , v katerem vaša glavna naloga bo vodil. To pomeni, da boste morali dati navodila in razvijajo različne taktike bojevanja. Naučiti se moramo hitro odzvati na nalogo s svetlobno hitrostjo in ustvarjajo naročil. Boste morali braniti kontrolne točke nevihtne sovražnika zavetje, spremljajo in branijo svoje ozemlje.

Da bi preverili zanesljivost zgoraj, in osebno pogled na novem projektu, si lahko ogledate na CoDBlackOps 2 video priklopnik, ki podrobno opisuje vse lastnosti in prednosti v igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more