Zaznamki

Bitka bogov

Alternativna imena: Spopad Olympusa

Game Battle of the Gods po zakonih Olympusa.

starodavnih legend ima čarobno avro, ki privablja zgodbe o poganskih bogovih. Ti so bili osnova številnih igralnih izdelkov, med katerimi izstopa brskalniška igra Battle of the Gods.

igralcev se poglobi v ozračje starogrških legend in postanejo udeleženci svetlih dogodkov bivališča bogov - samega Olimpa. Vsak novi igralec postane potomec Stvarnika vesolja in se je prisiljen soočiti s svojim očetom. Postal je pravi tiran in prišel je čas, da ga strmoglavijo.

Pred vami se odpirajo

Grandiose možnosti, s katerimi lahko sklepate prijatelje s Chaosom, tekmujete z Zeusom, pomagate rešiti Prometeja, se znajdite na Atlantisu, obiščite ječe, raztresene po starodavnem kraljestvu. Nič ne preprečuje, da bi zdaj igrali Battle of the Gods, ker je igra predstavljena brezplačno. In če je tako, je čas, da začnemo loviti grozne titane, nevarne ehidne, neizprosne demone s ciklopi, minotavri in kentavri.

Izbira

herojev

Če želite igrati igro Battle of the Gods, potrebujete sliko, s katero greste osvajati Olympus, in ker obstajajo le trije razredi, vam ne bo treba dolgo loviti možganov.

  • Vitez je zaščiten z oklepom pred sovražnimi napadi in obdarjen s pogumom, da se v ospredju mudi na sovražnika. Na zalogi ima številne uničevalne tehnike, ki jim najresnejši nasprotnik ne bo zdržal.
  • Lokostrelec raje metodično uniči sovražnika iz daljave in natančno pošlje puščice nanj, vendar v napadu malega napada ne bo zdržal dolgo.
  • Mage je prefinjen, hrepeni po uroku in se počuti nepremagljivega. Toda ko se mu preveč približa, mu ni sposoben nuditi resnega odpora.

Te lastnosti vedno ostanejo pri likih, čeprav se v procesu prehoda povečajo. Pojavijo se dodatni talenti, pa tudi možnost zaposlovanja do petih pomočnikov v templju bogov.

Gremo naloge.

Ker je to strategija, ki temelji na brskalniku, je registracija Battle of the Gods zagotovljena z imenom in geslom. Če ste se že odločili za igralni razred, prevzemite naloge, ki jih ne manjka.

Skoraj takoj se soočate z izbiro, v katero ječo bi šli za podvig in slavo. Ukvarjati se morate s himerami, se vživeti v titane in umiriti Cerberusa. V prvih misijah boste pridobili nekaj izkušenj in izboljšali svoje sposobnosti za obvladovanje nevarnejših nalog - srečanja s ciklopi, minotavri in drugimi starodavnimi bitji.

Z zmago poleg slave dobite tudi valuto. Srebro vam je praktično pod nogami in ga je enostavno dobiti, zlato pa se daje za najtežja opravila in kupuje se za pravi denar.

Finance vam omogoča nakup nove opreme in v iPlayerju Battle of the Gods je to premišljeno zelo priročno - sposobnosti prečrpanih elementov se preklopijo na novo. Tako vas rešite pred mukami, pustite staro izboljšano stvar ali kupite novo z minimalnimi lastnostmi.

bitk v spopadu z Olimpom poteka izmenično s sovražnikom, in če želite uspeti, morate razmišljati o formaciji na bojišču, pri tem pa upoštevati talente svojih junakov in sovražnika. Ko ste s pomočjo čarovnije in opreme premagali navadne nasprotnike, pojdite na srečanje s šefi, po katerih lahko odprete karto uporabnih veščin in bolj trden je bil šef, bolj učinkovita je pridobljena spretnost.

Za igralce je koristno, da občasno pogledajo v Areno, da bi sprejeli izziv igralcev in se naučili uporabnega artefakta ali nagrade za zmago. In postati močna sila, ki je sposobna premagati katerokoli pošasti - združite se v zavezništva.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more