Zaznamki

Clan Wars

Alternativna imena: Clan War

Clan Wars na spletu - je multiplayer igra vlog, ki je postavljena v srednjeveški Škotskem: Krvavi spopadi med klani hribovcev.

Online igre Clan Wars je temeljila brskalnik, tako da ne prenesete in namestite dodatne programe in ne vzbuja posebne sistemske zahteve za računalniško igralca. Samo morate imeti internetno povezavo in Internet brskalnik trenutno različico.

Pridružite se v igri Clan Wars razlikuje od registracij v drugih igrah. Za začetek registracije Clan Wars Online vas bo, da uvede sebe in določite spol, nato pa takoj pokličite za usposabljanje boj. Da boste lahko ugotovili, ali ste dobili to vrsto igre ali ne, in občutek razburjenje napetem boju. Po bitki preverite Clan Wars vas bo prosil, da izpolnite v standardnih polj v obrazcu za registracijo: ime in seksualnih ste že napisal, je še vedno, da vnesete e-poštni nabiralnik in izberite geslo.

Clan Wars online igra temelji na bitkah. Zato vas bo dal znak, katerih glavni namen - najbolj učinkovito boriti. Zato je vaša naloga, ko začnete igrati igro Clan Wars Online je pravilna razporeditev njenih značilnosti, igra se imenuje članke. Vaš lik se bo

- Force (odgovoren za vzdržljivost in izsekavanje moči)

- Spretnost (morali uvorotlivosti ugotoviti in antiuvorotlivosti)

- Intuition (odgovorno za kritično zadetku in sposobnost antikritu)

- Life (zelo pomembno za znesek oklepa obrabljene)

- Intelligence (obvezno prebrati rune in pomembno v nekaterih poklicih)

Clan Wars online igra deli orožje v razrede, na katere se nanaša raje orožje Karakter: kladivo, kluba, sekiro, nož, kopje in meč.

Vsak razred ima svojo posebno učinkovitost in zmogljivost. Starodobnikov, svetujemo, da se glasi forum igro odločiti, kaj taktike bojevanja vam najbolj ustreza. Le dva izmed njih: obramba in napad. V eni potezi, lahko naredite eno napadalni udarec in dal zaščitne enote.

Takoj, ko boste začeli igrati igre na spletu Clan Wars, bo vaš borec pridobijo izkušnje z bojem z računalnikom bot. Ta način bitka je na voljo, preden boste dosegli raven 3. Čeprav, če niste zelo zanimiv boj z umetno inteligenco, stopnja 1 lahko že sodeluje v dvobojih - ena na ena bitka z drugega igralca. CO 2 ravni lahko že član kaotični bitki, v katerem spopadov bo naključno premestili v ekipo.

Po vsakem uspešnem boju, ko ste v Clan Wars igrati, vaš lik bodo pridobili izkušnje, ki vpliva na raven in dobili ups - posebna očala, ki povečujejo svoje funkcije. Tudi z vsakim bojem boste povečali znanje z orožjem.

Od druge ravni, se lahko pridružite klan in sodelujejo v posebnih klana bitkah - bojih za Guardian. Zmagovalna stranka dobi več trofeje, nagrade in bonuse.

V igri je veliko različnih lokacijah - krajev in območij, od katerih vsak nosi funkcijo igro. Ta

- Bank

- Guild lovci

- Outland

- Forest

- Dark lesa,

- Quarry

- Mine

- Igralništvo hišo.

Igraj Clan Wars in da vaš lik na orožje, oklep in druge stvari, ki jih boste lahko, da imajo 2 nivoja. Poklici, kot: čarovnik, drvar, rudar, Rockshaper.

Za to boste morali iti v gozd, rudnik ali kamnolom. Delovne ure značaja - uro. Prav tako lahko v celoti delovati brez orodja, s popravljeno instrumenta, ali tistega, orodje za popravilo. Odvisno od tega pridobivanja virov na delovnem mestu in ustreznega povečanja sposobnosti.

Če ste zainteresirani za igro z dobro priložnost za boj in čutijo podporo svojega klana, klana Wars za vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more