Zaznamki

Civilization 5

Alternativna imena: Civilization 5

Po zgodnjem delu odmevnih projektov razvijalci Civilization V moral narediti nemogoče, da bi pritegnili zanimanje igralce in izpolnjujejo vsa njihova pričakovanja. In to je treba omeniti, jim je uspelo! V petem delu legendarnega projekta izvajali popolnoma nove specifikacije, medtem ko je hrbtenica v igri ostal nespremenjen in posebnosti civilizacije, tudi brati med vrsticami.

Civilization 5 igra postane bolj zanimiv in vznemirljiv projekt. Razvijalci prevzamejo odgovornost bistveno dvigniti bar kakovosti, zato je tekma spoznal bistveno izboljšane in razširjene možnosti za razvoj. Zdaj so nasprotniki postali veliko bolj zapleteno in pameten, ter za zmago boste morali razviti bolj sofisticirane strategije in načrte. Tako kot v predhodnih delih, obstaja možnost, v peti igri omrežju, danes pa je veliko lažje in bolj dinamično. In, seveda, je nemogoče, da ne opozori na grafiko v igri - ne po resnici, lahko pokličete to igro res umetnina.

Civilization 5 Igra ponuja ventilatorji zanimivo zgodbo. Glavni cilj igre - razvoj. Vaš lik bo deloval kot vodja lastnega plemena. In vodje primitivne družbe, bodo ustvarili resnično napredno in kulturni narod. Pravite, parcela je nekako tako kot vse prejšnje različice civilizacije? Ne bomo trdili, da so res nekaj podobnosti, vendar pa ne skoči do zaključkov, da je pravzaprav nova igra, da se zagotovi, da lahko preprosto prenesete Civilization 5 in poskušali opraviti nekaj nalog.

Razvijalci odločili, da odstopajo malo od običajnega zaslona notranjo politiko, in zdaj meni, ki prikazuje vse večjih sprememb znakov bolj spominja na podoben meni v Diablo.

Če bi radi videli bolj mirno tekmo z manj krvavih bitk, potem pa, žal, pospeši, da vas razočaral. Če ste že seznanjeni s projektom, nauči vas kako se igra Civilization 5 ni potrebna, vendar pa opozarjajo, da je vprašanje diplomacije petino stopil nazaj. Ja, zdaj vaš lik bo treba izboljšati veščine bojevanja. Vendar pa to dejstvo in daje igri nekakšen čar.

Ena izmed najbolj zanimivih novosti sta city-state. Medtem ko lahko velike naselbine zavrne vstop v unijo, lahko mestece mogli biti zvesti zavezniki.

Za prenos Civilization 5, boste morali kupiti ključe pre-dostop. Igra je na voljo za nakup na številnih trgovin, vendar pa, na primer, Parni redne delnice, in lahko kupite igro po zelo znižanih cenah.

, Je bila sposobnost za trgovino v posodobljeni različici zamenja z možnostjo sklepanja pogodb, ki omogočajo skupne raziskave.

Čeprav, da igrajo Civilization 5 brezplačno, dokler to ni mogoče, mnogi igralci pridružili vsakih udeleženci projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more