Zaznamki

Civilizacija na spletu

Alternativna imena: Civilizacija na spletu

Civilization Online - multiplayer, zgodovinska igra. Proizvajalci podjetje zagotavlja vsem ljubiteljem priložnost, da igrajo, da je v resničnem svetu, igra, katere cilj je ustvariti, graditi mir, novo civilizacijo. In to vse na spletu.

Zelo vesel, da igra Civilization Online ne zahteva močne nastavitve računalnika. In le te osnovne sistemske zahteve, kot so:

 • Povprečni parametri računalniškega sistema;
 • Povezava z internetom.

Zaradi različica igre Civilization Online je še ni v svetu iger na srečo, seveda, ustvarjalci niso mislili proces formalizacije igralce v procesu igre. Ampak verjetno zaporedje in podatki, ki jih bo treba zagotoviti v postopku - bo registracija Civilization Online je naslednji:

  1. Prijava na uradni spletni strani igre Civilization Online;
  2. Navedite vaš veljaven e-poštni naslov,
  3. Invent in napišite svoje geslo, ki ga sestavljajo najmanj šest črk ali številk;
  4. Ponovite geslo, in ne ponovi geslo v druga omrežja, da se zagotovi varnost svojega igre računu;
  5. Pojdi na igralnost.

Verjetno ni tako enostavno, boste mimo ta standard za vsako igro, tako, da bi igral civilizacija na spletu. In mogoče preveriti vaš račun bo zelo hitro in enostavno. Ampak to ni za nas, da odloči z vami.

Kaj bi vi igrate igre na spletu Civilization Online ni treba razmišljati korak za korakom, saj to ne vključuje spletno različico tega.

Na začetku vam bodo ponudili štiri civilizacijo. Na ta znesek se ne bo končala, ko hodiš navzdol igro, se bo pojavilo več civilizacijo. Vaš lik ne bo ostajal v eni civilizacije celotno igro. To bo samodejno flip igranja, vsakič, ko boste dosegli določeno cilja, opravljanje nalog na določenem območju.

Prav tako je zelo zanimivo, da boste prišli v različnih obdobjih. Tu bodo šest

 • Ancient
 • Classical
 • Medieval
 • Renaissance
 • Industrial
 • Sodobna .

Boste videli svet v vseh barvah. In to vam bo pomagal visoko kakovost grafike in dobre animacije v igri.

Ampak še vedno, tako kot kateri koli igri, je konec z njegovo zmago. Zmaga bo nasmeh šele, ko boste ustvarili močno civilizacijo. V možnostih, ki bo osvojila največ na svetu in enega izmed pogojev za zmago - do vrha moderne dobe in razvoj vesoljskih potovanj.

Verjetno boš igral civilizacije na spletu brezplačno. Je to za pravi denar, si bo pridobil potrebne dele in elemente, ali za izboljšanje kakovosti značaja za boljše igranja.

Obljubi, da bo tekma najboljših svoje vrste. No, ne vedno ponudi stati svojo civilizacijo, saj bi bilo stvarnik sveta.

Je vredno poskusiti! Zdi se, da je treba igre Civilization Online že legije oboževalcev, ki želijo za trenutek ne odstopa od fascinanten proces.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more