Zaznamki

Mesto Transformers

Alternativna imena: Mesto trasformery

Mesto Transformers spletu - to je nova brezplačne spletne igre MMORPG stranka zadnja generacija Transformers, ki je nastala na podlagi lastnega grafičnega motorja. Igra je narejena v žanr znanstvene fantastike, kjer velike metropole spremenil v kraju vojaške akcije in ogromne humanoidni roboti so postali polnopravni ihnimi prebivalci.

Torej, prihaja v igro, kar potrebujete, da prenese Mesto registracijo Transformers. Boste morali vnesti svoje e-pošte, uporabniško ime in geslo. In potem prenesti igro stranko.

Registracija po tekmi mestu Transformers, boste morali ustvariti svogo znakov: najprej izbrati na tla, nato pa izberite razred znakov (jih je v igri za 6. in vsi imajo več kot 80 spretnosti), nato pa lahko spremenite videz vašega značaja in določite svogo njegovo ime. Opomba značilnostmi vashogo značaj, svoje 23 kosov in bodo vsi pomembni v boju. No, načeloma vse. Zdaj pa si poglejmo bolj podrobno v obstoječem online igre mestu Transformers razredov, ki je bil omenjen

Assault - to posebno blizu razviti moč in zdravje. Odlično znanje različnih razrez in drastično zmanjšanje orožja;

Ghost - to je hiter, spreten in skrivnosten lik. Lastnik twin rezila;

Technician - je mojster gibala orožja in različne vrste fotografiranja.

Lahko ogenj poruši in dal nasprotnike na način, min presenečenja v;

Psionics - vplivajo na sovražnike na daljavo in povzročijo veliko škodo opredeljuje nesrečo in jih imobilizaciji;

Defender - lahko ozdravi zaveznike (tudi za celotno skupino), in pomožna aura dvignili znakov;

Technomage - vpliva na nasprotnike, da jim naloži takšne učinke, kot so: zastrupitev, erozije, izgube nadzora uma, zmanjšane odpornosti, lahko pokličete za druidi pomoč.

Torej, ste v igri. Na zaslonu boste videli poučni sporočilo, ki ga je treba skrbno preučiti. Ujeti v eni od 2 manjših kampov, odvisno od razreda, prva stvar, ki jo morate storiti, je govoriti z NPC (NPC), ki bo moral sprejeti zaposlitev.

Skozi igro Mesto Transformers spletu, vam bo ponujena različnih zanimivih, raznolikih in zahtevnih nalog, ki so razdeljeni v več vrst: Main, bočne, dnevne in serijsko.

Po končanih prvih nekaj quests v spletni igri mestu Transformers, boste dobili nagrado njen prvi transformator. Res je, da ne bo na začetku imajo veliko moč in ne more prevoz potnikov, vendar pred svojo prvo sovražnik bo izgledal gangbusters. Ubijanje pošasti in dokončanje quests, boste redno prejmejo pokale in nagrade.

Igraj Mesto Transformers spletu, boste boj sovražnike in zaščito Matrix, ki ima veliko skrivnosti. Vsi dogodki se bo odvijal v 21 regijah po svetu, kjer lahko pričakovali več različnih testov in nevarnosti. Ampak to še ni vse, igrajo Mesto Transformers boste imeli priložnost obiskati luna, luna Amikrona, in tudi v preteklosti ali v prihodnosti.

Če veste, ena od skrivnosti Matrix, lahko nadzorujete transformatorji (ki je v igri za več kot 50 vrst). Vsak transformator v igri mesta Transformers spletni se lahko preoblikujejo v eno izmed vozil (vsak razred ima svojo vrsto prevoza), je aeromobile, Aerobayk peš ali cilj.

Igrajte spletne igre Mesto Transformers vam bo na voljo 11 poklicev, s katerimi lahko dobijo sredstva za izdelavo različnih predmetov ekipirovok, eliksirjev, čips in celo svoje Transformers. Pri trgovanju z mesta Transformers online igra trga in predlagani dražbi.

Tukaj si lahko oblikuje cehe, poleg tega pa v mestu Transformers lahko igrajo sami živali (več kot 50), ki bo vedno z vami, vendar nikoli ne vstopijo v bitko. V igri so še drugi predmeti, ki jih lahko interakcijo: mehanske in elektronske naprave, računalniki, teleporters, terenske viri ...

Želite poskusiti? Pridruži Mesto Transformers vam to priložnost!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more