Zaznamki

Osnutek

Alternativna imena: Osnutek igre Osnutek Online

V letu 2009 Podjetje Omerta Online in "Stork" je bila sproščena na svetu tako veliko, občinstvo usmerjen projekt, kot je spletno igro predlogu . In to občinstvo in gledalci nenehno naprošajo brez omejevanja vsebine in glavno prednost projekta - napreden sistem bojevanja, ki lahko zadovolji potrebe večine "brskalnika" zabava.

Pred korakom Osnutek registraciji v igri , se prepričajte, da imate:

1) Računalnik z dostopom do interneta;

2) 1 GB RAM-a

3) monitor z ločljivostjo 1024x768,

4) Adobe Flash Player (najmanj 9. 0) in brskalnik podpira.

Če ste ponosni lastnik vseh zgoraj, lahko varno iti na uradni spletni strani igre, na strani Osnutek Matična . Obvezna polja so tukaj naslednji:

· Tvoje pravo e-mail; [_11_ ]

· Ime - ime igre;

· Geslo;

· Drawn potrditveno kodo.

Po obravnavi in ​​sprejetju sporazuma o uporabniku, ki ga postavite kljukico v praznem malo okno fazi Osnutek registracija v celoti zaključen. Naslednja morate ustvariti lik, ampak, če hočeš - in "celo" treh. V tem primeru naslednji sistem bonusov:

→ za oblikovanje I junaka zanaša 1000 kovancev;

→ za II - 200,

→ za državljane tretjih držav - Skupaj 100 srebrnikov.

Vse vaše (in samo tvoje) znakov lahko imajo edinstven videz, dobra igra virov (raznolikosti razpoložljivih zunanjih merilih) omogočajo, ne škrt na videz.

Rastejo in se razvijajo v osnutek spletu lahko vaš junak, gradijo na podlagi izkušenj prejetih točk za boj, naloge, itd Številni NPC bo pomagalo , da igrajo igre na spletu Osnutek , da boste z istimi nalogami in misijah. Ja, in po zaslugi odličnega vmesnika v Osnutek akciji bo enostavno in priročno: rešiti vse podrobnosti, boste potrebovali več kot 20 - 30 minut. Plus, da je igrajo igre na spletu Osnutek vse, kar je bilo še lažje, tu je čudovita stvar, kot je zemljevid, ki prikazuje trenutne lokacije in samega značaja in druge predmete, kot je potrebno (City Hall, popravila, trgovinah na drobno itd

Saj bo gotovo treba določiti, s tem, kar orožje, bi radi, da se pridružijo v boju, čeprav bo težko: lokalna vrsta orožja je presenetljivo: več kot 300 vrst orožja malega kalibra, ki temelji na biološke in energetskih tehnologij. Če želite zožiti izbira malo, Osnutek Online igre na spletu ponuja priložnost, da bi dobili eno od naslednjih specializacij:

1) Sniper - spretni pri streljanju na velike razdalje. S pomočjo velikega kalibra precizno puško prizadene najšibkejše telesa sovražnikov, medtem ko ostaja zunaj povračilnega uničenje.

2) Assault - bojevnik na blizu.

3) Shooter - vsestranski borec, ki je sposobna uničiti sovražnike tako blizu in daleč.

Torej, če želite Osnutek igre na spletu ustrezno, bo treba preučiti nekatere bojne sposobnosti, odpira nova obzorja za različne streljanju in taktike vojaških nasploh.

Na kratko o parceli: Osnutek Online spletne igre temelji na dveh romanov C. Lukyanenko, z oznako "osnutek" in "čistopis." To je odlična kombinacija svetov, združena z eno samo vesolje imenovano Veer. Preživeti tukaj ni tako enostavno, a zelo zanimivo. Če želite preizkusiti sebe in skozi dogodkov, opisanih v najbolje prodajanih knjig v osebo, pridružite se nam!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more