Zaznamki

Črna Corsair

Alternativna imena: Črna Corsair

Game Black Corsair za morske avanture

Virtualni svet zdaj in potem si prizadeva poslati igralce v prihodnost za neverjetne tehnologije ali domišljijsko državo, da se soočijo s čudeži in čarobnostjo v apokalipso vtikati nos človeštva in ga izpostaviti napadom pošasti. Če ste neznosno želeli nekaj bolj romantičnega, z okusom avanture in ščepec nevarnosti, je najbolj primerna igra Black Corsair.

Ta strategija, ki temelji na brskalniku, vas popelje v 16. stoletje, ko so ljudje pluli po morju, odkrili nove celine in povezali trgovinske odnose, se borili na ladjah in naleteli na pirate. Zdaj se ta del zgodovine zdi tako oddaljen in privlačen. Če obžalujete, da niste imeli sreče, da ste se takrat rodili, lahko igrate Črnega korsarja, popravite napačne izračune usode.

Prvi koraki v prostoru za igro

Prvi element, ki ga mora opraviti vsak nov kapitan, je registracija Black Corsair. Po tem je izbira znaka:

  • Trgovanje Expert
  • Bogata naslednica
  • Klešče angleškega vojvode
  • Portugalska uničena aristocrat
  • Placial seafarer
Življenje vsakega lika je nekoč razpokalo, napačno vodilo in zamenjalo bandwagon. Z drugimi besedami, vsak ima svoje razloge, da postane korsar.

Ko boste določili svojo vlogo, boste od najnižjih stopnic morskega plovila začeli pot v pravo grmenje morja. Kje vas bo vodila nova usoda in kakšna presenečenja se pripravljajo?

Ker noben kapitan sam ne nadzira ladje, morate dobiti ekipo. Pojdite v odsek menija in preberite značilnosti mornarjev, preden jih najamete. Nato se začne najzanimivejši del.

Najprej imaš eno ladjo, potem dve, tri, in postopoma bo postala celotna flotila. Za vsako ladjo potrebujete zanesljivo posadko, vendar je treba ladje in posadko nenehno črpati, da bi izboljšali zmogljivost.

Mi izmenjujemo vojne z drugimi misijami

Poskolku veliko narediti nekaj spopadov, je treba opremiti floto s klavnimi topovi, hitro jadra in prostorno drži. Po bitki poberi blago, ki ga je sovražnik spustil. Lahko ga prodate ali obdržite.

Naloge, ki vam omogočajo dostop z različnih celin, vam bodo pomagale pri razvoju:

  • Ujemite ali dostavite tovor
  • Felt a ship
  • Vzemite ga na vkrcanje
  • Zaščitite vas pred napadom
  • Spravna pošast

Za vsako pravilno izvršeno naročilo ste nagrajeni z denarjem, izkušnjami, bonusi ali blagom. Vse se vam bo zgodilo, če ne v trenutku, potem pa kasneje zagotovo.

Naučite se ladjedelništva, osnove in pravila, priložnosti in taktike: obramba, napad, topništvo. Pomembni so vsi trenutki: kako se ekipa trenira in kako nastavljate ladje. Bolje je postaviti nekaj ladij na glavo, rešiti druge, jih skriti pred neposrednimi zadetki. Toda te zapletene lekcije se bodo začele kasneje in najprej postopno učenje s preprostimi nalogami, ki mu bodo sledila velikodušna darila in bonusi, ki vas bodo podpirali in spodbudili nove dosežke.

Zelo pomembno je, da se združimo z igralci za skupne bitke. Zavezniki bodo vedno pomagali, poudarili več ladij v podporo ali se pridružili veliki bitki. Drugi lahko razglasijo vojno in vidijo, kdo bo na koncu še močnejši.

, in na koncu nekaj prijetnih besed o iPlayer Black Corsair. Seveda je vredno pozornosti strateške igre. Popolnoma je uokvirjena v duhu obdobja, opremljena z uporabnimi zemljevidi, glasba pa ustreza kraju bivanja - orientalski motivi, marčni ritmi, intenzivna glasbena spremljava odločilnih prizorov, zvočni učinki pristanišč.