Zaznamki

BS - Blood and Soul (Blood and Soul)

Alternativna imena: Blood and Soul, dušo in kri, dušo in morje nečistovanje

Online igre BS (Blood and Soul) - MMORPG apokaliptične teme. Nebesa in pekel pridejo skupaj v veliki opoziciji, so isti ljudje, ujeta med dvema požarov. BS spletno igro - to je spektakularnih bitk Guild Wars in turnirjev, in v miru - zaposlitev najljubša poslovanje, gospodarski razvoj in ... ljubezen. Toda preden vam povem o lirično strani BS na spletu, pa določajo tehnične vidike. Tako so minimalne sistemske zahteve za vaš računalnik: operacijski sistem - Microsoft Windows xp 32/64bit SP3, Microsoft Windows Vista 32 bit, Microsoft Windows 7 32/64 bit, Procesor - Pentium 4 2. 0 GHz ali enakovreden; RAM od 512MB, grafična kartica, ki podpira DirectX 9c (pomnilniško od 256).

Pridružite se v igri BS je možna na več načinov: lahko se prijavite kot uporabnik socialne mreže "VKontakte" ali si lahko ustvarite račun na igralni platformi GameNet. Za slednje boste morali klikniti na spletni strani igre "igral zastonj" in izpolnite obrazec - vnesite naslov e-poštnega računa in gesla, in sprejeti sporazum uporabnikov. Tako je vaš BS v spletno registracijo končana.

No, preverite BS zadaj? Potem, dobrodošli v razburljivi svet iger «Blood and Soul". Preden začnete igrati BS boste morali izbrati strežnik. BS online igre, ki deluje na več strežnikov - Theos in Elysium, in novejše strežnike Tario in čista.

Naslednja sodelovati pri oblikovanju značaja. Prosimo vas, da štiri razrede junakov:

• Warriors - glasniki God of War VOLANT, so pod varstvom svete živali;

• Puščice - elegantna in primerna za fotografiranje bitja, ki so patronized boginjo Dibon;

• Magicians - bog pravice Agenona študentov so seznanjena s skrivnostmi vesolja teče čarati;

• bards - zgleduje MUSE Arisfeey glasbeniki, ki lahko njihovo glasbo oživitev, ozdraviti ali uničiti.

Vsak razred njihovo orožje, njihove lastnosti, sposobnosti in tri veje razvoja: Warrior Master-Paladin, strelec Ghost-Ranger, Mage Gromovnik Priest, Bard apostol Guardian. Poleg teh znakov, iz katerega lahko izbirate najbolj postavnega sami, vas bo postavil za pomočnika - Elf (prav tako lahko izberemo tudi). To se bo razvijala s svojim značajem v tem elementu, ki ga izvoli z njim. Kot rastejo, bo vaš škrat prinesel izkušnje točk. Glavna stvar je, da ne pozabimo, da so "odgovorni za tiste, ki smo ukrotili" - pazi nanj, krme, poskrbeli pa boste imeli koristi tudi od njega.

Poleg dosežkov v svojem razredu, ki igrajo igre na spletu BS je vredno, da bi se kasneje 20 stopenj boste lahko pridružijo "božanski podjetja" tobish postal bog. Vendar bo božansko dostojanstvo zaslužijo - opraviti vrsto nalog (njihova imena tukaj uvodni), ki vam omogočajo, da zaslužiti točk in zvezd vero. V zadostnih količinah, in jih je mogoče zamenjati za koristi zaradi boga.

Igrajte igro na spletu BS tako zanimiv, da je vsaka nova stopnja (no, nekje okoli ducat njih), vaš junak prinaša nove priložnosti. Po 20., postanete Bog, in po 50. lahko dobite v drugo polovico, a ne le zato, uradno -, da bi se poročila tu je dobra tradicija. Ustvarite družina opraviti posebne "družine" gostje, dobili nagrade, in še več - komunicirajo v svojem ločenem klepetu.

Ampak, kako bi zabavno igrati BS k razvoju značaja, ne pozabite osnovnemu poslanstvu - bi zaščitili sebe, svoje družine, cehov, itd itd Boj za nič na svetu, ki ste jih ustvarili, za tiste, ki so bili blizu in dragi, da vas na svetu "Blood and Soul".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more