Zaznamki

Bounty Hounds Online

Alternativna imena: Bounty Hounds Online

Bounty Hounds Online igre spada v razred fantastično multiplayer igranju vlog. Ukrepi v igri poteka v daljni prihodnosti. Torej, v 24. stoletju, krvava svetovna vojna 3, ki se pojavljajo v svetu z jedrskim orožjem, je dosegla večina ozemlja neprimerna za bivanje, in mesta, kjer je bilo mogoče v živo - na robu socialnega zloma. Od vojne do ljudi v Bounty Hounds Online dobil svoj jedrski program, ki je dovolj čudno, bili sposobni rešiti človeštvo: dati ljudem priložnost, da zapustijo Zemljo in potovati med zvezdami, ki iščejo kraj za obnovitev življenja. Na teh potovanjih se sestane z drugimi inteligentnimi življenjskih oblik.

Poglejmo, kaj moramo igrati, kaj sistemske zahteve postavlja pred nas? Če želite igrati Bounty Hounds Online gladko potrebujemo računalnik z operacijskim sistemom Windows XP / Vista / 7, Intel Core 2 Duo 2. 6GHz, 2 GB RAM in grafična kartica Nvidia 9600 GT (512 MB) ali Radeon HD 3600.

Če je naš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve za igro, potem lahko začnete: Bounty Hounds Online registracija traja le nekaj minut časa. Kljub temu, da je ruski jezik še ni, ki jih razvijalci, smo se prijavili brez težav. V levem delu ekrana na glavno stran uradne strani, moramo vnesti podatke o registraciji. Pridružite se v igri Bounty Hounds Online nas prosi, da pridejo gor z uporabniškim imenom (ime igralca), ustvarjanje (Geslo) in potrdite geslo (Potrdi geslo), dodajte e-mail (E-mail), kakor tudi da se seznanijo s pravili igre in zasebnega politike stran - dal "odkljukati". Levo, da prenesete program namestiti igro na vašem računalniku s pomočjo zeleni gumb na dnu profila na terenu (downlad zdaj), ga namestite na vašo registracijo računalniško Bounty Hounds Online je končan, in bomo lahko potopite v vznemirljivo, fascinantno in včasih zastrašujoče svet prihodnosti.

Po prijavi Bounty Hounds Online igre nas vabi, da se odločite razred znakov od petih

Trooper - dobro sposobni obvladovati pištolo in lahko zadeti tarčo iz katerekoli razdalje. Lik videz: oranžna očala in lahka oblika siva z rumenimi odtenki.

Bio inženir ustvari drugačno igro nevarno past, iz katere se izogniti sovražnik težko. Nošenje rumene očala in rjave barve z modro naglasi obliki.

Scientist - blizu borec, enostavno ročaji kemičnega orožja. V bitki ni predvidljiva. Nosite masko in modro-modro uniformo.

Agent spada v skupino vohunov, ki se trudi ujeti nasprotnika off straže. Je s kopico različnih sodobnih pripomočkov za napad. Oblečen v sivo uniformo.

Artillery - topništvo, raje boril na velike razdalje in strokovno z orožjem. Nošenje rumene očala in sivo-modra tehtano obrazec z rumenimi odtenki.

Game Bounty Hounds Online omogoča vsaki značaj igre, da bi dobili za hišne živali, ki se lahko izboljšala v igri, da bi povečali svoje izkušnje in znanja, kakor tudi dal oblikoval. Hišni ljubljenčki bodo zelo koristne v svetu Bounty lovskih psov na spletu.

Igrajte igro Bounty Hounds Online bo še posebej zanimiva za ljubitelje multiplayer igre: Igra vam daje priložnost za vodenje skupinske bitke v primerjavi z drugimi skupinami uporabnikov pred šefom in večstranskih mini-iger z drugimi igralci.

Igra je zelo zanimivo in razburljivo, na vrhuncu grafa, in dejansko so se razvijalci poskušali zares. To je dovolj, da bi sedel tukaj tek Bounty Hounds Online igre!