Zaznamki

Bounty Hounds Online

Alternativna imena: Bounty Hounds Online

Bounty Hounds Online igre spada v razred fantastično multiplayer igranju vlog. Ukrepi v igri poteka v daljni prihodnosti. Torej, v 24. stoletju, krvava svetovna vojna 3, ki se pojavljajo v svetu z jedrskim orožjem, je dosegla večina ozemlja neprimerna za bivanje, in mesta, kjer je bilo mogoče v živo - na robu socialnega zloma. Od vojne do ljudi v Bounty Hounds Online dobil svoj jedrski program, ki je dovolj čudno, bili sposobni rešiti človeštvo: dati ljudem priložnost, da zapustijo Zemljo in potovati med zvezdami, ki iščejo kraj za obnovitev življenja. Na teh potovanjih se sestane z drugimi inteligentnimi življenjskih oblik.

Poglejmo, kaj moramo igrati, kaj sistemske zahteve postavlja pred nas? Če želite igrati Bounty Hounds Online gladko potrebujemo računalnik z operacijskim sistemom Windows XP / Vista / 7, Intel Core 2 Duo 2. 6GHz, 2 GB RAM in grafična kartica Nvidia 9600 GT (512 MB) ali Radeon HD 3600.

Če je naš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve za igro, potem lahko začnete: Bounty Hounds Online registracija traja le nekaj minut časa. Kljub temu, da je ruski jezik še ni, ki jih razvijalci, smo se prijavili brez težav. V levem delu ekrana na glavno stran uradne strani, moramo vnesti podatke o registraciji. Pridružite se v igri Bounty Hounds Online nas prosi, da pridejo gor z uporabniškim imenom (ime igralca), ustvarjanje (Geslo) in potrdite geslo (Potrdi geslo), dodajte e-mail (E-mail), kakor tudi da se seznanijo s pravili igre in zasebnega politike stran - dal "odkljukati". Levo, da prenesete program namestiti igro na vašem računalniku s pomočjo zeleni gumb na dnu profila na terenu (downlad zdaj), ga namestite na vašo registracijo računalniško Bounty Hounds Online je končan, in bomo lahko potopite v vznemirljivo, fascinantno in včasih zastrašujoče svet prihodnosti.

Po prijavi Bounty Hounds Online igre nas vabi, da se odločite razred znakov od petih

Trooper - dobro sposobni obvladovati pištolo in lahko zadeti tarčo iz katerekoli razdalje. Lik videz: oranžna očala in lahka oblika siva z rumenimi odtenki.

Bio inženir ustvari drugačno igro nevarno past, iz katere se izogniti sovražnik težko. Nošenje rumene očala in rjave barve z modro naglasi obliki.

Scientist - blizu borec, enostavno ročaji kemičnega orožja. V bitki ni predvidljiva. Nosite masko in modro-modro uniformo.

Agent spada v skupino vohunov, ki se trudi ujeti nasprotnika off straže. Je s kopico različnih sodobnih pripomočkov za napad. Oblečen v sivo uniformo.

Artillery - topništvo, raje boril na velike razdalje in strokovno z orožjem. Nošenje rumene očala in sivo-modra tehtano obrazec z rumenimi odtenki.

Game Bounty Hounds Online omogoča vsaki značaj igre, da bi dobili za hišne živali, ki se lahko izboljšala v igri, da bi povečali svoje izkušnje in znanja, kakor tudi dal oblikoval. Hišni ljubljenčki bodo zelo koristne v svetu Bounty lovskih psov na spletu.

Igrajte igro Bounty Hounds Online bo še posebej zanimiva za ljubitelje multiplayer igre: Igra vam daje priložnost za vodenje skupinske bitke v primerjavi z drugimi skupinami uporabnikov pred šefom in večstranskih mini-iger z drugimi igralci.

Igra je zelo zanimivo in razburljivo, na vrhuncu grafa, in dejansko so se razvijalci poskušali zares. To je dovolj, da bi sedel tukaj tek Bounty Hounds Online igre!

 

Bounty Hounds Online registracija