Zaznamki

Borderlands 2

Alternativna imena: Borderlands 2

Procesor: Intel Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Grafična kartica: GeForce 8500/Radeon HD 2600

Disk Space: 13 GB

Borderlands 2 - nadaljevanje popularne prvo osebo strelec z veliko priložnosti v razvoj značaja, z veliko spremenljivih parametrov. Da je njena razlika od drugih strelcev in je igra tako priljubljena, da je pripeljala do prilagoditve igri za široko paleto platform, konzole, osebne računalnike, je izšla tudi različica Borderlands 2 Mac OS.

Plot

Game Borderlands 2 nas popelje v svet, kjer so se dogodki potekal prvi del, le pet let kasneje. Shranjevanje Secrets pokazala. Nekateri pustolovec imenom Lepi Jack je prilastil vse zasluge za Warehouse ekipo lovcev, v luči splošnega češčenja, mu je uspelo prevzeti oblast v Hyperion Corporation in hkrati sam razglasi novo diktatorja Pandore. Večje spremembe začeli novo ravnilo, sklicujoč se na silo mogočne korporacije. Na prvem mestu, se je odločil, da se znebite brezpravje, koren, ki so bili prvi naseljenci iz Pandora, in en način, da se znebite njih, ampak uničiti vse do zadnjega, ni mogel priti. Borderlands 2 Mac - pokazati, koliko je lahko neusmiljeno industrijska družba, ki jo norec vodil, majhna skupina disidenti. To stanje in drzna, a neusmiljen diktator naslednji načrti niso zadovoljni z junakom na Pandora ekipa za azil sklenjenih poslov, katerih prednosti so tako brez sramu prisvojil sveže pečen reformator. Ampak diktator spi štiri in zagrenjen junak pade v planetarnem Train Wreck meri. S tem in začnite svojo pot skozi svet Borderlands 2 Mac OS. Ste po naključju, so postali ena izmed zelo občasnega potniškega vlaka, ki iztirila na naročilih Beau Jack. Prva stvar, ki jo vidite, prihaja k sebi, to je zabavno robot, ki koplje grob, sto prepričan, da je protagonist že odšel v onstranstvo. Potem bo kratka razlaga vas popeljejo Angel varuh, ki vam bo povedal o svojem poslanstvu in kaj točno ste usojeno, da ustavite Lepi Jacka in ga ne daje preživeti genocid. Mimogrede, prav tako preživel vse štiri glavne like iz prvega velik del, vendar sodeluje v misiji, ne bo, in včasih boste naleteli skozi igro, kot manjšimi črkami.

Igranje

Igranje igre Borderlands 2 je v celoti prevzeta iz prvega dela. Pred nami je ista prva oseba, strelec z razširjeno vzor. Pred tekmo lahko izberete eno izmed štirih edinstvenih znakov (če ste namestili bodo add-on dodamo dve več znakov), ki ima svoje prednosti in slabosti, posebne sposobnosti, višje stopnje za uporabo določene vrste orožja. Razlikovanje glede na vrsto orožja ne preprečuje vse vrste obrabe vas. Izbiranje svoj arzenal greste, ste v iskanju delovnih mest, ki jih je mogoče dobiti od nekaterih znakov ali posebnih odborih. Izvedba vsako nalogo bo prinesla določene nagrade v obliki denarja, izkušenj, predmetov ali Eris, redko kristalno potrebnih za izboljšanje orožja ali spretnosti. Poleg edinstvene igralne mehanike in Borderlands 2 ohranil svojo vizualno funkcijo grafični slog risanke.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more