Zaznamki

Krvavi pirat

Alternativna imena: Krvavi pirat

Bloody Pirate Game: Anime Pirates Attack!

Zbira vse na krovu igro piratske ladje Bloody Pirate, izdano kot alternativna zgodba "One Piece". To je MMORPG izdelek, ki temelji na brskalniku v anime žanru, in ker je evropska družba že dolgo ljubila japonske televizijske oddaje in stripe, ni presenetljivo, da se je toliko oboževalcev množilo okoli Blood Pirate.

Ker je igrače Russified, lahko igrate Bloody Pirate brez težav, bolj boste morali veliko komunicirati z liki, voditi dialoge in sprejemati naloge. Razvijalci so se odločili, da igranja ne bodo obremenjevali s posebnimi učinki, zato je bilo to zmerno. Toda svetle barve in prepoznavni stil videza likov na mestu, kot znak japonske "kuhinje" stripov, televizijskih oddaj in igralnih izdelkov.

V celotni igri lahko rečemo, da izgleda dostojno, svetlo in privlačno. Dogodki se dinamično razvijajo.

razredov za izbiro

Bloody Pirate registracija je enostavno, saj ste verjetno e-poštni naslov. To je tisto, kar morate navesti v zgornjem stolpcu in spodaj - 6 znakov gesla in ga znova vnesti, da se prepričate, da je črkovanje pravilno. Postavite kljukico, da se strinjamo s pravili, in kliknite gumb za registracijo. Toda, če imate račun na VKontakte, Twitter, Facebook, Google+, se lahko prijavite z njihovo pomočjo.

Zdaj bomo preučili predstavnike razredov, ki vas bodo zastopali v igri.

  • Navigator. Morate zgraditi tečaj? Vedno bo pomagal.
  • Summoner, ki bo popolnoma prešel za oracle ali čarovnika.
  • Bojevniki. Če želite uporabiti surovo silo in mišice za igranje, je zanj.
  • Mechnik oborožen z mečem, ki je tako jasen, in rešuje vsa vprašanja z rezilom v pripravljenosti.
  • Strelec je specializiran za uničevanje sovražnika iz daljave, polivanje puščic na njega.
  • Bard, on je trubadur, glasbenik. Glasba je zanj vse in uporablja ga za nastavitev razpoloženja ali za spuščanje sovražnika.

Med liki so ženske in moške podobe, ki imajo svoj poklic. Skladno s tem ima niz značilnosti tudi individualni značaj, zato jih je treba natančno preučiti, da bi lahko v prostoru za igro naredili še dodaten napredek.

Črpamo mišice, spretnosti in izkušnje

Vsak lik, ki je sprva preprost in slabši od močnejšega nasprotnika. Da bi povečali svoje značilnosti, morate nenehno vaditi v prehodu gostov in sodelovati v bitkah proti pošasti ali igralcem. Takšno delo bo heroju prineslo drugačno uporabnost v obliki dodatne opreme, asistentov in izbire jadralnih ladij.

V prvih minutah se znajdete na ladijskem krovu v družbi drugih piratov in dobite prvo nalogo. Run je zelo pomembno, sicer ne boste napredovali na parceli. Za vsako uspešno poslanstvo dobite nagrado in preživite bonuse, da pridobite dodatne sposobnosti in druge stvari. Borbe in poizvedbe se izmenjujejo, kar omogoča, da se odmorite od monotonije dejanj in obiščete različna območja.

bitk v krvavem piratu se odvijajo po načelu korak za korakom, ko dajete ukaz bitki, se spremenite v zunanjega opazovalca, pri čemer upoštevate delo, ki ste ga opravili glede sposobnosti likov.

Izbira je PvE ali PvP bitka. Če ne želite tekmovati s silami igralcev, pojdite na obrambo ječ, razvoj prostora in druge dogodivščine. Ampak, ko je sprejel izziv drugega igralca, pojdi v areno, kjer lahko predstaviš svojo taktiko v vsem svojem sijaju.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more