Zaznamki

Blocky farm

Alternativna imena: Farma Blokov, Minecraft Farm
Blocky Farm Game Farmer Tycoon 8-bitni slog

Igrajte igro Blocky Farm (Minecraft Farm) bo všeč tistim romantikom, ki imajo radi svež zrak in kmetijstvo. Kaj bi lahko bilo lepše kot gojenje okusne in okolju prijazne zelenjave, sadja in jagodičja na lastni zemlji. Iz skednja prihaja kopanje krav in vpitje petelina, čakajo, da pride lastnik in jih nahrani ter nabere darila.

V tej igri lahko zgradite ne le majhno kmetijo, ampak tudi zgradite pravo vas, ki prinese dober dohodek, podpišete pogodbe, pojdite v okrožni center za potrebne izdelke in se pridružite kmečki zvezi. Igralci imajo veliko priložnosti, da se uveljavijo kot uspešni podjetnik, začenši z majhnega področja, razširijo lastništvo in gradijo:

  • Več kmetij;
  • se ukvarjajo s spravilom in gozdarstvom;
  • izdelati proizvodnjo za predelavo izdelkov s polj;
  • Zprite verigo trgovin in še veliko več.

Game Blocky Farm (Minecraft Farm) zanimiva ekonomska strategija, v kateri se lahko uporabniki preizkusijo v vlogi poslovneža. Pravilna porazdelitev virov in varčno vodenje gospodinjstva bosta igralca postala bogata poslovneža z velikim vplivom v družbi, kot je on, vendar manj uspešni igralci. V igri je veliko priložnosti, da na svoji spletni strani pridelate surovine, jih predelate v obratih, pojdite v mesto in na trgu prodajate končne izdelke tako, da sami določite ceno.

Za začetek igranja igre je potrebna registracija Blocky Farm. Če ga opravite, ne traja veliko časa, v obrazcu morate izpolniti le tri vrstice. Omislite si ime, pod katerim bodo drugi uporabniki videli predvajalnika, morda bo postalo splošno znano po vsem virtualnem svetu. Vnesite e-poštni naslov in ustvarite geslo, pod katerim se bo sistem spomnil vašega junaka. Po prijavi bodo igralci lahko vstopili v svojo vas s katerega koli računalnika, vsi dosežki in uspehi bodo shranjeni.

Funkcije v igri Blocky Farm

Prvič, ko bo novomeški gospod naproti na odprtih površinah kmetijskih zemljišč srečal pomočnika, se bo izkazal za precej razumnega prašiča. Ta lik bo igralcu povedal glavne funkcije in meni igre. Ponudil se bo za nakup prve njive in pomagal vam bo najti avtobusno postajališče do najbližjega mesta. Tam bo isti merjasc igralca predstavil prodajalcu semen in mu razložil, kako naj kupuje. Majhen trening se bo hitro končal, igralec pa bo ostal sam šef.

Ko napredujete skozi ravni v iPlayer Blocky Farm (Minecraft Farm), bo predvajalnik odprl nove priložnosti, na primer, na drugi stopnji lahko že zgradite hišo, nato vzamete govedorejo in na koncu začnete graditi proizvodne zmogljivosti. Prva bo na voljo proizvodnja majoneze, kasneje bo podjetnik izdeloval vse vrste izdelkov iz mleka, mesa in volne krznenih živali. Z odpiranjem sečnje lahko dodatno razširite ponudbo izdelkov in poskrbite za izdelavo gradbenega materiala, posod ali spominkov. Avtorja sta poskrbela, da je nalog igralcev bilo v izobilju. Uporabniki bodo pri izpolnjevanju nalog prejeli zvezde izkušenj, kar pomaga pri prehodu na naslednje ravni in denarnih nagradah. Izvajanje posebnih nalog vam bo omogočilo, da dobite redke živali in edinstvene predmete dekorja.

Igra Blocky Farm je bolj zanimiva za igranje s prijatelji, z njimi se lahko združite v cehe, sklenete trgovalne pogodbe ali prosite za pomoč, če pridejo težki časi. V meniju je gumb z nabiralnikom, s pomočjo katerih lahko igralci med seboj pošiljajo sporočila in prejemajo novice od razvijalcev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more