Zaznamki

Bless Online

Alternativna imena: Bless Online

BlessOnline - brezplačna multiplayer igra vlog stranka fi žanr razvit v srednjeveškem slogu. Projekt iz korejske družbe Neowiz sposoben opravljati resen konkurent trenutne igre podobnih predmetov. Igra je nameščen na BlessOnline sodobne neresnično motorja 3 in slikah je ena izmed prednosti virtualnem svetu. Zgodba se na prvi pogled morda zdi znano, vendar pa je tesno igranja, boste našli veliko zanimivih točk. Neizprosen sovražnike, ki spadajo v dve frakciji, kot sta EU in Hieron še vedno ne morejo najti skupnega jezika. Kot del nasprotujočih frakcij izpolnjevati predstavnika različnih ras. Vroče bitke in nato divja na lokacijah igralnih. Pričakujete, dogfights, obleganje gradov, epske bitke na kopnem, nepozabno doživetje v vsakem kotičku veliki vesolju. Ni čudno, da projekt zaposlenih okoli 150 ljudi, izdelek izkazalo, res vreden in obetaven. Zakaj ne naredite sami v to?

Da bi prišli do igranja, morate prenesti in namestiti odjemalca na računalniku. Veseli smo, da želijo, da se potopite v vrtinec fantastičnih dogodkov, da to ni nujno, da imajo fancy računalnik. Tudi če ima vaš prijatelj skromnih parametrov železa, to ni važno. Po sistemske zahteve za to igro se je zelo zvest in ne prestrašiti uporabnike, ampak nasprotno prispeva k povečanju njihovega števila. Ja, in postopek namestitve odjemalca je precej preprosta. Samo ne pozabite, da morate najprej ustvariti račun. BlessOnlineregistratsiya traja le nekaj minut. Vnesite e-poštni naslov, uporabniško ime in geslo. Potem boste v vsakem trenutku priročno za vas mogli vstopiti v igro.

Zagon igrati igre na spletu BlessOnline, se morate odločiti, kaj bo vaš junak. Izbira je podana s kar 10 zmag in 8 razredov. Svoje sposobnosti, bo v veliki meri odvisna od ki spada v razred. Perechislimihvseh

- Bersreker (prednosti, prinaša smrt, kažejo nasprotniki bojijo, niso navajeni, da priznam)

- Guardian (pogumni branilci imperija, ki so vedno pripravljeni, da stojijo za zadnje, in njihova meč in ščit zanesljivi pomočniki)

- Ranger (odlično vohuni, čarovniki držite pasti so sposobni zadeti sovražnika nepričakovano iz razdalje);

- Paladin (močne, dobro usposobljeni vojaki, je nekaj božansko in veličastno)

- Mage (živijo po zakonih magije in logičnih modrecev, mnogi od njih so usmerjeni k ustvarjanju novih uroke)

- Warlock (čarovniki in demoni zahrbtni, da spominja demone iz drugih dimenzij)

- Mystic (popolnoma uravnotežen razred, katerega člani so v zvezi z napadi, in za obrambo, in celo možnost, da se pozdravi)

- Assassin (poklicni morilci, različne nepričakovane akcije in skrivnostna, poleg tega pa so presenetljivo okreten).

BlessOnlinebesplatno omogoča, da postane eden od zgoraj navedenih znakov. Kontroling vaš junak, boste morali storiti vse, kar je možno videti, da razvija. Bodite pozorni, ter da vojak je bil tudi oborožen. Upoštevajte, da so na voljo orožje je odvisno od tega, kdo si. Torej pride čas, da gredo ven na prostranstvih igralnih mestih in sprejeti BlessOnlineigrat s polno paro! Opravljajo različne naloge, pogumno pridružili bitki, zaslužiti zaveznike in dokazati, da se vse okoli njih, ki niso samo sposobni preživeti sredi vsega tega kaosa, ampak tudi da dostojno stališče. Imejte v mislih, da so sile, ki jih je treba primerjati z dejanskimi igralci, ki imajo popolnoma enako kot ste vaše želje in ambicije. Ampak poraz sovražnika - pravi užitek!

Game je sposoben obresti in izkušene igralce in tiste, ki so novi v svetu domišljije. Ceniti svoje prednosti, ko je prišlo vse na svoje lastne izkušnje. Naj upravičene najbolj divje pričakovanja!