Zaznamki

BlackShot

Alternativna imena: BlackShot

BlackShot igra s krutimi pravili, ki se zapiše v stilu strelec. V BlackShot spletne plačancev znakov storiti ničesar, da bi dosegli svoj cilj.

BlackShot Online igre vas bo popeljal nazaj v čas, ko bo svet v kaos, bo vse države, boj za vire.

Boste opravljati razne naloge, izboljšati znanje svojega junaka. Tvoja dolžnost je, da njegovo ime v igri. V BlackShot lahko igrate brezplačno, edina stvar, ki vam bo lahko porabili denar za orožje in drugo opremo.

Za predvajanje BlackShot morate naslednje sistemske nastavitve računalnika ali prenosnika

Procesor: Intel Pentium 2 GHz

Video: 256 MB

Memory: 512 MB

Internet: povezave visoke hitrosti.

Registracija BlackShot izvaja na uradni spletni strani igre. Da bi to naredili morate:

1) pojdite na uradni spletni strani igre.

2) Kliknite na povezavo «Sing do zdaj».

3) Vnesite uporabniško ime - edinstveno ime, s katerim vas bo igral.

4) Invent in pisati gesla.

5) Ponovite geslo.

6) pošiljanje e-pošte.

7) izberite na spustnem seznamu njihovi državi.

8) Dial kodo, ki se prikaže na zaslonu.

9) izberite iz spustnega seznama tajnim vprašanje.

10) Napiši odgovor na izbrano vprašanje.

11) Če želite prejemati sporočil na vaš e-mail o spremembah v igri, dal kljukico v ustreznem okencu.

12) Preberite licenčno pogodbo za igre in tudi dal kljukico v ustreznem okencu. To se strinjate, da se strinjate z vsemi pravili igre.

13) Nato kliknite « Sing do zdaj ".

Potem boste dobili dostop do download igre BlackShot spletu.

BlackShot Online Igra je sestavljena iz naslednjih plačanci

1) Travis Benner. Težko je predstavljate kot malo Travis zavrnil bojišču med vojno v začetku december 2033. Sprejeta je bila postavljeno in usposobljeni z dne plačanci v svojih podzemnih poveljniška mesta . Travis dokazano nevarne elito. Trenutno vodi vod v bitki.

2) Vanessa Green. Od ji so bili starši ubitih brezplačno nukes v [ _25_] december 2033 Vanessa davno naučila nadzorne oboroževanje in je zdaj eden [_25_ ] vodilni plačanci na bojišču .

3) Adam Garcia. Dolgoletni veteran nič Adam ne videl ali slišal . Said tudi , ko je vojska ubila vojake človeških klonov boj v zadnjem desetletju , ki je eden od najbolj spoštovanih plačanci na tem področju. Merciless in neustrašen je izkušen borec je zaradi višje sile .

4) Kathy Finn. Je bila žena nekdanjega plačanec množica bremen doživeli na bojišču. Toda, ko je bil njen mož ubit brani se od jedrska uničevanje to ženska odločila vzamejo pekoč sovraštva, in pojdite na bojišču. Preostanek svojega življenja zgodovine je tiho.

Svetovno vojno je bilo vedno težko, ljudje so izgubili svoje najdražje, je šel naprej. Zdaj imate priložnost, da se počutijo zelo majhen v teh dneh, ko je bila glavna stvar, da preživi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more