Zaznamki

Blacklight Retribution

Alternativna imena: Blacklight Retribution

Game Blacklight Retribution je masivno multiplayer online igra razvita za PC. V tej igri boste igrali v prvi osebi.

V angleščini iti drug jezik po vaši izbiri, predvideno v spletni igri Blacklight maščevanja za registracijo. Za uspešno registracijo morate navesti:

1) vaše uporabniško ime in e-poštni naslov.

2) geslom in kodo, ki je prikazano na sliki.

Igrajte igro Blacklight Retribution Boste izpolnjujejo naslednje znake:

1. Grendel značilna ogromen arzenal orožja , vključno s tri Umrli in en [ _19_] poudarjajo destruktivno opremo. Prav tako ima težke jopiče . Uživajte vse sposobnosti, ki jih lahko Grendel šele trideseti raven.

.

2 M. Določa dobro zaščito z Točen blizu orožja in daleč območju. Ena najbolj edinstvene lastnosti MARS je njegov zelo visoke armor ki zagotavlja 25% za zmanjšanje tveganja. Mars tudi Povprečni in vzdržljivost Hitrost vožnje , vendar z veliko močjo oklep.

3. Viper je še vedno najhitrejši in najbolj spreten junak. Imajo različne orožja tesnem boju. Viper je prvi junak , ki se bodo sprostila z Gužva orožje kot standard.

4. Vojvodinja je specializirana ostrostrelec vseh bojnih razmerah. Opremljen je s puško in revolverjem zažigalne, ki lahko opravljajo sovražnika v nekaj sekundah. Vojvodinja žrtvovala svojo levo roko za robotsko roko.

5. Deacon - z uporabnik žigosanje manipulator je zmorem Natančnost tudi v nevarno delovnem mestu. To je povsem edinstven videz kot vsak drugi posrednik v igri.

6. C. Karalis - razvojnim imenom "Lilith" - izkušen pilot. Njegov namen je bitka, in ima tri granate podporo. Lilith je zelo hud udarec, in potem je težko preživeti.

7. O " Corner. On je vedno na preži in lahko vozite nobenega sovražnika v past.

8. B. Hinds - to zdravnika. Gibljejo z veliko hitrostjo in lahko poveča zdravje, vendar nima oklep. Uporablja lečeči teme in puško.

9. J. Haussen - to ostrostrelec, ki ima dobro kondicijo.

10. A. Hernandez - ima veliko zdravja in oklep do hitrostjo. Uporablja za zdravljenje injektor in boj - šibrovka .

11. M. Akimoto - Pilot nosi obleko in prvovrstne specialista.

Na spletni igro Blacklight maščevanja boste spremenili videz vašega značaja. Vse to je narejeno samo na vašo zahtevo.

Tu Blacklight Retribution na spletu, boste videli ostre bitke, ampak neverjetno veliko grafike, saj izgleda precej realna.

Igra ima posebno funkcijo, ki omogoča, da vidite sovražnika skozi zid.

Igrajte igro Blacklight maščevanja brezplačno, pridobivanje minilo od največje poslanstvo užitka.

Srečno v igri Blacklight maščevanja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more